Hol kérhetnék a testvérem kislányának pelenkát?
10.59, 11.03-as válaszoló, gratulálok! Először is nem magának kéri, hanem a testvérének. Munkahely, szomszéd ilyenek eszetekbe sem jutnak??? Egyből a rosszindulat. Gyönyörű.
Szerintem is a védőnő tudna ebben segíteni, probálj hozzá fordulni. Esetleg családsegítő központ.
adhatkaphat.hu
Nem tudom, hogy üzemel-e még az oldal, de ott szoktak ilyeneket is kérni. Mondjuk itt cserébe kell adni mindig vmit. Cukrot, lisztet, hasonlót szoktak kérni.
Szerintem ne azt feszegessük, hogy a kérdező miért nem segít, hanem azt, amit kérdezett.
1. Én megpróbálnám a helyi önkormányzatot, sógornőméknél (bár nincsenek rászorulva) minden kisgyermekesnek küldenek x időközönként pelenkát, bébiételt (természetesen a baba korától függően), ruhákat. Múltkor mutatta a csomagot, és nagyon jó minőségűnek mondanám.
2. Védőnő is szokott tudni ebben segíteni
3. Egy előző hozzászóló írta, hogy érdemesebb lenne elgondolkodni a textilpeluson. Ez szerintem is jó ötlet, mert csak egyszer kell megvenni, utána persze tisztítani kell, de az már nem olyan nagy költség.
4. Léteznek országszerte pelenkakuckók, ahol db-ra lehet venni pelust, így nem kell megvenni a nagy csomagot, ha épp nincs rá annyi.
Havi 1000 ft a netem. Azért kb 5 napi pelenkát kapnék és megszűnne a kapcsolatom a külvilággal. Amitől begolyóznék depis lennék gyógyszert kapnék havi többezerért.
A kérdésre: védőnő, ismerős anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!