Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 évesetek mennyit eszik...

1 évesetek mennyit eszik alkalmanként?

Figyelt kérdés

Most állunk át az üvegesről a rendes kajára.Eddig is ette a főztömet de csak ímmel-ámmal főzök.(Az okokat nem részletezném.)

Az a lényeg, hogy most nem kap mindig üveges kaját, pl reggelire tápi helyett már tejitalt vagy zsírdús tejet kap.Tízórait általában átalussza.Az ebéd többnyire főzelék hússal és utána joghurt vagy puding.Ezzel sincs gond.Viszont uzsonnára eddig üveges gyümölcsöt kapott és joghurtot.Most kenyeret, kiflit kap felvágottal, esetleg virslivel.Üvegesből mindig megette a 190-200 grammot, plusz 100-150 gramm joghurtot, de tegnap pl megevett fél kiflit fél szelet felvágottal és nem lért töbet.Tegnapelőtt ugyanez volt csak akkor kenyérrel kapta.Kis katonákat adok neki, szereti is de nem értem miért csak ennyit.Kenyérből is max fél szelet.Szerintem ez kevés, vagy nem?

Vacsira eddig tejpép volt, most tejbedarát, maradék főzeléket kap, tehát a vacsi maradt pépes jellegű, de mégsem eszi.Tegnap is tejbedarát csináltam fahéjjal amit szeret is de nem ette pedig tudom, hogy éhes volt.Tejitalt vacsizott, attól meg nem lakik jól, mert hajnalban fent volt ma is, pedig 8-kor szokott kelni.

Kérlek adjatok tanácsot, hogy vegyem rá, hogy többet egyen?1,5 hónap alatt 30 dekát se hízott.

Bocsi ha hosszú lett, köszi a válaszokat!

2012. jan. 9. 09:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb a pépeset nyelni, tolod a szájába, ő nyel, nincs más feladat. A kiflit rágja, nyammog rajta, stb, melózik ezerrel közben, persze, hogy nem eszik annyit.

Amúgy is egyre kevesebb ideje lesz enni, nem fog ráérni.

De az uzsi joghurtot miért nem adod neki továbbra is? Miért kiflit adsz helyette? Tulajdonképpen mindegy egyébként, bár szerintem a kifli jobb estére vacsinak.

Nem lehet, hogy hirtelen hoztad meg ezeket a változásokat, és ez megzavarta őt?

2012. jan. 9. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!