Mekkora adagokat eszik alkalmanként 7 hónap körüli babátok?
7 hónapos múlt.
Gyümölcsből 150-160-180 grammot simán megeszik, + kap bele 2 kekszet.
Főzelékből is általában megeszik 180 grammot, tejpépből pedig 130 ml víz és 45 gramm péppor.
Reggel és este még szopik, nem tudom mennyit.
Köszi, várok még továbbiakat is!
Ezek szép, tekintélyes adagok! :)
Nálunk úgy megy, hogy reggel szopi, utána még 4 étkezés, és 200grammot veszek alapul - tehát ha eszik 100gram gyümölcsöt, akkor utána 100ml tápszer. Ugyanígy a főzelékkel és tejpéppel is. Viszont nagyon nehezen akar enni akármit is tápszeren kívül, és ma azt mondta a védőnő, hogy azért, mert túl sok tápszert adok neki. Azt mondja, holnaptól próbáljam meg, hogy a reggeli szopi után, ha nem akar enni gyümölcsöt, akkor várjam meg, amíg annyira éhes lesz, hgoy megeszi. Külföldön vagyunk, nem tudom, higyjem-e vagy se. Akkor kezdtem el végképp kételkedni, amikor azt mondta, hogy ha éjszaka sír, és tudom, hogy nem fáj semmije, nem kell kivenni, hagyjam nyugodtan, majd abbahagyja. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!