Keveset eszik a kisbabám? 5 hónapos.
esetleg egy részletes étrendet le tudnál írni? mondjuk, az én babám is annyikat evett, mint tied 5 hónaposan, és nagyon mozgékony kis ügyes baba még most is, és még mindig átalussza az éjszakát.
most sem eszik még sokat, az átlagnál kevesebbet, de nem igényel többet.
szóval, azért várom a leírást, abból jobban látni, mennyit eszik összesen, de szerintem nincs baj
Persze!
Reggel fél 8-8 körül ébred, aztán szopi. Kb.100-120 szokott lenni.
10kor tízórai, ma megevett egy kisüveges almát, de van, hogy több is lecsúszik (ha én csinálom neki gyümit), a max.140 volt. Ezután ő már nem kér se cicit, se tápszert. Ma sem fogadta el, elég volt a gyümölcs.
13 órakor cici, ma csak 70-et cicizett, ezért megkínáltam még tápszerrel, amiből még 30-at evett. De kb.100.120 szokott lenni.
16-kor uzsi, ma sinlac pépből megevett 120-at, változó, 90-120 ml vízből készített adagot eszik. inkább kevesebbet szokott.
19-kor szokott cicizni, de ez szerintem inkább csak fél adag szokott lenni, hogy kibírja lefekvésig, mert a fürdés nálunk csak fél 9kor van. ma majd megmérem, kiváncsi vagyok. Szerintem 50-70 körül lehet.
21-kor lefekvés előtt cici és tápszer. Ez 100-150 mennyiség szokott lenni.
Aggódom, hogy nem kevés-e? Mit gondolsz, a leírt "napirend" jó így? Vagy valamin változtatnom kéne?
Sztem teljesen normális, ha a súlya nem stagnál és mivel átalussza az éjszakát tuti elég neki.
A fiam 5,5 hós DE ő jóval többet eszik és mégse alussza át az éjszakát!!
neki alkalmankénti adagja kb 200ml és ez napi 5-7 alkalommal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!