Bele tehetem ilyen gyerekülésbe a babámat?
Figyelt kérdés
9,5 hónapos a babám 9 kg körül van, biztosan tud ülni, állni. Kaptunk ajándékba egy régebbi típusú autósülést ami 9-36 kg van (ilyen fajta mint amit a neten találtam: [link] Nyugodtan használhatjuk?2012. jan. 8. 13:35
11/18 anonim válasza:
Ez az ülés szerintem is 15 kg-tól van, nekünk hasonló van, azt is az autó biztonsági övével lehet bekötni,és az 15 kg-tól használható, mi azt használjuk de az én fiam már 5 éves, bébihordozó után mi a 9-18 kg használható ülést vettük, aztán meg a 9-36 kg -ig használhatót, az is hasonló azért de abban van belső öv is, csak nálunk azt már megörökölte a kistesó (3 éves), mert a 9-18 kg-ig ülés így nagy kabátban már kényelmetlen neki.
Szóval a lényeg az,hogy egy 9,5 hónaposnak minimum egy olyan 9-36kg-is ülés kell, amiben van belső öv.
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtatok, nagyon sokat segítettetek. Akkor másik ülés után nézünk!
2012. jan. 8. 14:51
13/18 anonim válasza:
14/18 A kérdező kommentje:
köszi utolsó, de ez a kategória nekünk kissé drága :)
2012. jan. 8. 15:22
15/18 anonim válasza:
13-as,milyen autóba vettétek?mi is ilyet néztünk,csak sok helyen olvastam,h nem érte át az öv..Ja,és a baba szereti?
köszi,és bocs,h nem a kérdéshez írtam:)
16/18 anonim válasza:
Mi a 9-18kg-ig használható gyerekülést 12000 Ft körül vettük(nem emlékszem már pontosan) mondjuk az már 4 éve volt, a másikat ami 9-36kg-ig van az pedig 12990 Ft volt 2 éve, amit most vettünk ami 15 kg-tól van és az autó övével használható az csak 4000 Ft volt, de azt használtan vettük. Csak ha esetleg használtan vesztek azt azért mindig nézzétek meg,hogy 03-as vagy pedig 04-es legyen(mert már csak ezek az elfogadottak)bár szerintem már inkább csak olyanok vannak használtan is. De ezt magadtól is biztos tudtad, csak gondoltam a biztonság kedvéért leírom, bocs a sok okoskodásért.
17/18 anonim válasza:
Két autónk van, mielőtt megvettük belepróbáltuk a Suzuki SX4 - be. A másik Toyota Auris, és abban is tökéletes. Nagyon sokat kocsikázunk főleg a nagyihoz,és Isti baba szereti. Az tény, hogy nagyon drága, (mindenkitől pénzt kaptunk karácsonyra és erre költöttük)de a legbiztonságosabb. Szép napot mindenkinek!
18/18 A kérdező kommentje:
köszi utolsó előtti, nem okoskodtál, hasznosak voltak amiket írtál. Szép napot mindenkinek! :)
2012. jan. 9. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!