Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig lehet használni egy cumit?

Meddig lehet használni egy cumit?

Figyelt kérdés
Kisfiam 9 hónapos, születése óta 3 cumit használunk felváltva. Mindig sterilizáljuk őket mikrós sterilizálóban. Látható bajuk nincsen. Van olyan, hogy "lejár a szavatossága", és újat kell venni? Érdemes cserélni időközönként?
2012. jan. 8. 09:52
 1/6 anonim ***** válasza:
3 havonta érdemes cserélni ha van foga ha nincs mert változik a cumi keménysége, illetve ha annyira felpuhul akkor kiharaphat belöle.
2012. jan. 8. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:
illetve változik a szájpadlása a fogak megjelenésével. Ezért van korokra bontva a cumik mérete
2012. jan. 8. 09:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy csak a MAM 0-2 hónapos cumiját fogadja el. A nagyobb egyáltalán nem kell neki. Viszont cumival alszik, és napközben is sokszor kell neki. Most akkor baj, hogy mindig ugyanazt a cumit használja, és nem a "saját" méretét? Foga még nincsen.
2012. jan. 8. 10:02
 4/6 anonim ***** válasza:
én anno utánnaolvastam és ezért tartom be, én amikor váltottam elvettem töle kidobtam a kukába kb fél óra óra mulva elfogadta a másik cumiját is. muszáj cserélni olyan mint a fogkefe azt is cserélni kell
2012. jan. 8. 10:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Kb 2 havonta cserélem a cumit, még akkoris, ha nincs semmi baja.

A mam-osnak nem túl kicsi a pillangója? Nem tudja bevenni a szájába az egészet?

2012. jan. 8. 10:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 2 havonta cserélem a cumiját, állapottól függetlenül. Ha előbb elhasználódik, akkor előbb is. Még nincs foga, majd meglátjuk, akkor mennyi időnként kell. :)
2012. jan. 8. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!