Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos babádnak mekkora...

8 hónapos babádnak mekkora haja van?

Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 21:04
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ilyen hosszú volt:

[link]

Egyszer vágtuk neki 6 hónaposan, mert nyár volt, és izzadt. Most 10 hónapos, és már ennél is hosszabb, csak erről még nincs kép. Pedig az alja már a füle alá ér, és göndörödik. :)

2012. jan. 7. 21:22
 2/22 A kérdező kommentje:

De szép kislány!

És mekkora haja van.

Az én kislányomnak alig van haja. :(

2012. jan. 7. 21:24
 3/22 anonim ***** válasza:

Köszi! :)

Majd megnő, ne aggódj! A legtöbb babának 1 éves kora után kezd el nőni igazán. Mondjuk az én lánykám nagy hajjal született. Nem hullott ki neki, csak körben kikopott kicsit. De felül megmaradt, így kicsit punkos volt. :)

De mondom, most már egész hosszú, és kezd kunkorodni neki.

2012. jan. 7. 21:32
 4/22 A kérdező kommentje:

[link]

Ez 1 hónapja készült, de azóta sem lett neki nagyobb. Hátul pedig még mindig megvan a tenyérnyi kopasz foltja.

2012. jan. 7. 21:32
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét lányomnak kb. 3 mm-es haja volt 8 hónaposan.

A nagy már 3 és fél éves, neki olyan másfél évesen kezdett nőni a haja. A frufruja még 2 és fél évesen sem volt olyan hosszú, hogy a szemébe lógjon, pedig ekkor már hátul-oldalt össze lehetett fogni simán.

A kisebbik lányom 1 éves. A tarkóján olyan 2 cm-es a haja, a többi részen továbbra is 3 mm.

Ne aggódj, egy gyerek sem marad kopasz. :)

2012. jan. 7. 21:37
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan kevés ez! :)

Nagyon aranyos baba!

És ha vigasztal, az én lányomnak is megvan hátul a foltja. Mondjuk már nő ott is a haj, de naaaaaagyon lassan. Szerencsére a többi már hosszabb, így kezdi eltakarni neki. :)

2012. jan. 7. 21:37
 7/22 anonim ***** válasza:

:D Cukika!

Hallod mi holnap leszünk 6 hónaposak de még tiszta tiszta kopik vagyunk :D Inkább csak azt látni hogy nagyon sok új haja van besűrűsödve ami persze szőke és semmi nem látszik! Plusz hátul kifeküdte és van egy folt :) Nem hiszem hogy két hónap múlva lesz ekkora mint nektek :)

2012. jan. 7. 21:45
 8/22 anonim ***** válasza:
Ja és kislány :) Míg nem volt fülbije mindenki fiúnak nézte :D
2012. jan. 7. 21:45
 9/22 A kérdező kommentje:
Félek, hogy az én sorsomra jut, mert én 3 éves koromig kopasz voltam. Van egy labdás fényképem, és apám mindig azzal viccelődött, hogy a fényképész nem tudta melyik a labda és melyik a fejem, mert mindegyik nagy volt, kerek és sima.
2012. jan. 7. 21:46
 10/22 anonim ***** válasza:

Megint én. :)

Ébredés utáni frizura:

[link]

Ezt karácsonykor csináltam, itt látszik, hogy mekkora:

[link]

Ezt meg épp ma sikerült elcsípnem :) :

[link]

2012. jan. 7. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!