8 hónapos babádnak mekkora haja van?
Akkor ilyen hosszú volt:
Egyszer vágtuk neki 6 hónaposan, mert nyár volt, és izzadt. Most 10 hónapos, és már ennél is hosszabb, csak erről még nincs kép. Pedig az alja már a füle alá ér, és göndörödik. :)
De szép kislány!
És mekkora haja van.
Az én kislányomnak alig van haja. :(
Köszi! :)
Majd megnő, ne aggódj! A legtöbb babának 1 éves kora után kezd el nőni igazán. Mondjuk az én lánykám nagy hajjal született. Nem hullott ki neki, csak körben kikopott kicsit. De felül megmaradt, így kicsit punkos volt. :)
De mondom, most már egész hosszú, és kezd kunkorodni neki.
Ez 1 hónapja készült, de azóta sem lett neki nagyobb. Hátul pedig még mindig megvan a tenyérnyi kopasz foltja.
Mindkét lányomnak kb. 3 mm-es haja volt 8 hónaposan.
A nagy már 3 és fél éves, neki olyan másfél évesen kezdett nőni a haja. A frufruja még 2 és fél évesen sem volt olyan hosszú, hogy a szemébe lógjon, pedig ekkor már hátul-oldalt össze lehetett fogni simán.
A kisebbik lányom 1 éves. A tarkóján olyan 2 cm-es a haja, a többi részen továbbra is 3 mm.
Ne aggódj, egy gyerek sem marad kopasz. :)
Nem olyan kevés ez! :)
Nagyon aranyos baba!
És ha vigasztal, az én lányomnak is megvan hátul a foltja. Mondjuk már nő ott is a haj, de naaaaaagyon lassan. Szerencsére a többi már hosszabb, így kezdi eltakarni neki. :)
:D Cukika!
Hallod mi holnap leszünk 6 hónaposak de még tiszta tiszta kopik vagyunk :D Inkább csak azt látni hogy nagyon sok új haja van besűrűsödve ami persze szőke és semmi nem látszik! Plusz hátul kifeküdte és van egy folt :) Nem hiszem hogy két hónap múlva lesz ekkora mint nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!