Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel kenitek a babátok...

Mivel kenitek a babátok arcát, ha kiszárad?

Figyelt kérdés
6.5 hós. Ma vettem észre,hogy egészen ki is van fehéredve a babám arcbőre,és még durva is a tapintása. Mivel szabad kenni?
2012. jan. 7. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha használsz meg gyógyszertári furdetot akkor azzal is lehet de lehet pl sudokremmel de nekünk legjobb a gyógyszertári testapolo
2012. jan. 7. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Nivea baba tégelyes krémet használunk rá, és babámnak ez nagyon jót tesz, de néha Bepanthent is kenek rá, az is nagyon jó.

[link]

2012. jan. 7. 20:37
 3/7 anonim ***** válasza:
a kislanyom 2 eves nagyon erzekeny az arcocskaja a hidegre ,nekem a legjobban bevalt a nyarrol megmaradt 50-es faktoru naptej. szinte azonnal helyreteszi ha elfelejtenem reggel bekenni indulas elott. a kis laba szara volt meg kiporsogve a melegtol nyaron azt is azzal kentem. minden borszarazsagot porsogest helyre hoz!
2012. jan. 7. 20:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen...Igen,még használunk gyógyszertári fürdetőt. Akkor azzal próbálkozom először. Elég érzékeny a lánykám bőre,sajnos tőlem örökölte...A teste többi részén nem érzékeltem kiszáradt bőrt, az arcocskáján is biztos a hideg levegő fogott ki! :S
2012. jan. 7. 20:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekünk doki ajánlotta a Lipobase Repair krémet, ami kiszáradásra is jó, meg ha fogzásnál kicsapja a bőrét a nyál, akkor is. Először drágállottam, mert kb. 1000 Ft, de október óta használjuk, és még mindig rengeteg van, ráadásul tényleg nagyon bevált.
2012. jan. 7. 20:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Ekcémás lányom miatt ismerem ezt a libobase-t, tényleg jó.
2012. jan. 7. 21:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is Lipobase-t használok, bár a mai napig nem tudni, hogy ekcéma, vagy csak bőrszárazság.
2012. jan. 7. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!