Szenvedés lett a szoptatásból?!
Szia!
Nálunk is sajnos így van azzal a különbséggel, hogy nekem tápszerrel kell kiegészítenem, mert nincs elég tejem:-(
Az én babám is sokszor sír, ha odarakom a cicihez, de nekem valószínű azért mert sokszor nem igazán jön belőle, pedig szívja rendesen... Én úgy szoktam trükközni, hogy amikor elszenderedik, alszik akár csak 10 vagy 20 percet, amikor ébredezik egyből rakom cicire, még félálomban, akkor több a türelme, tovább szívja, vagyis van ideje beindulni a tejleadó reflexnek. Meg gyakran rakom cicire, hogy ne éhezzen meg annyira, hogy egyszerre meg tudjon inni 160 ml-t.
Én a helyedben nem adnám fel, ha ennyi tejed van! Próbáld meg a félálomban etetést Te is, hátha nálad is beválik! Sok sikert kívánok! (ja nekem is 3 hónapos a kislányom)
Nekünk ugyanez van 3hete megy és csak félálomban eszik normálisan és mivel fogyott is elküldtek ver ételre vashiany gyanúval. Ettől lehet étvágytalan . Mondjuk az enyém sehogy nem akart enni se kanállal se uVegbol se cicibol . Holnap lesz eredményem de ma sokkal jobb volt minden evett elég rendesen. Szerintem nekünk bejáratott az is hogy mágnás volt a dokino először csak Calcimuscot irt meg ugye KRESZ vas de tegnap óta kap meg ám Ambroxolt is és most hajlandó enni végre. Meg előtte volt nov ugrás is az is bEkavart
pár napot. Nektek nincsenek ilyen körülmények esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!