3-as ikreket várok! Hol tudok használtan, és olcsón babadolgokat beszerezni? Ötletek, tanácsok?
vatera, tesz vesz, turkáló
na és persze gratulálok és irigyellek!:-)
Én ruhát a turkálóban vettem. A tescos csomagok is jók. Rugdalózó, body van több darabos egybe csomagolva, úgy nagyon megéri, olyan 300-400-500 ft darabja (attól függ milyen színű), és legalább újat vettél.
Bababörzére is érdemes eljárni, én ott vettem egy csomó jó dolgot.
A Tesco-s ruhák szerintem is nagyon jók, és némelyikhez egész jó áron hozzá lehet jutni. Viszont ha barátnő ajánl fel ruhákat, fogadd el szerintem, elég sok kell háromnak:-)
Gratulálok!
Gratula. Hányadik hétben jársz?
Szerintem igen kisméretű ruhákat (44, 46, 50) is szerezz be jópárat - sosem lehet tudni.
A teszveszen nagyon olcsón komplett ruhacsomagokat lehet kapni. Vannak ikres fórumok, ott biztos már nagyon tapasztaltak a kismamik ebben.
jajj nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Kitartás, és drukk :)
Hűha nagy gratula!!!!
Tesco-s cuccok nagyon jók és elfogadható áron vannak, most azt hiszem akciók is vannak ott.
Mi a nagy bababörzén vettünk meg sok mindent!(BNV-én)
Amúgy a teszveszen,vaterán vagy a zsibvásár.hu szoktam vásárolgatni!
Én is gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!