Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hónapos a babám és anyósom...

15 hónapos a babám és anyósom mindig veszekszik velem hogy szerinte korai a fél 8-as fürdetés. Tényleg korai?

Figyelt kérdés
engem otthon úgy szoktattak hogy fél 8 körül fürdés és utána alvás. ő meg vitatkozik meg megjegyzéseket tesz hogy már megint korán fürdik a baba. szerinte fél 10 körül lenne a normális.szerintem az túl késő.volt már hogy kipróbáltam és később fürdettem meg és akkor is ugyanaddig aludt mintha 8kor altatnám. szerintetek?
2009. máj. 23. 20:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fürdesd, amikor a babának és neked jó és szerintem ebbe nem kellene beleszólnia az anyósodnak. Ha Nektek így jó, akkor így csináld! Szerintem este fél 10 körül már elég késő lenne, főleg, hogy egy ekkora babának még legkésőbb 1/2 9-9 körül aludnia kell. Persze ez az én véleményem, én minden gyerekemet 8 körül fürdettem és utána vacsiztak, majd mentek aludni. 4 gyerekes anyuka
2009. máj. 23. 20:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
amikor a babának jó. ne hallgass a vén szipirtyóra.
2009. máj. 23. 20:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az anyosod nagy hülyeséget beszél.Én is este 7-8 ora között vacsoráztattam és fürdettem a gyerekeim.Nem baj ha hozzászokik a gyerek hogy idöben feküdjön le.Az anyosod jó lenne ha valami mással foglalkozna.Jó babázást.
2009. máj. 23. 20:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is 7-8 óra közt van fürdetés és vacsi, utána ráhangolódunk az alvásra.

7,5 hós baba anyukája

2009. máj. 23. 20:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne hallgass a nyanyára!!!

Amikor nektek jó, és ahogy a pici szoktatva lett, és nem utolsó sorban, ahogy neked jó. Az én fiam 7kor fürdik, vacsizik, és megy aludni 1/2 8-8 körül. Ha 10kor menne, akkor nem maradna semmi időm, és nem is alszik tovább reggel. Sőt! Hamarabb kel.

Ne hagyd magad. Mond, hogy a te gyereked, és majd te eldöntöd, hogy mikor fürdik. Nem az ő dolga nevelni a gyereket. Neki maximum szeretni szabad

2009. máj. 23. 20:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
mi is fél 8 kor fürdünk. van hogy előbb egy kicsit. de olyat is olvastam már itt hogy hatkor. szerintem tök jó a fürcsiidő.
2009. máj. 23. 20:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azt olvastam ezer helyen, hogy egy ekkora gyereknek 8-kor már ágyban a helye. MI is fél 8-kor fürdünk, de tovább nem is nagyon bírná, már olyan nyűgös.
2009. máj. 23. 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az anyósod nem normális! Ne hallgass rá! Ja és mond meg neki h. tartsa meg a hülyeségből fakadt véleményét. Szegény férjed biztos mindig éjszakázott kiskorában.
2009. máj. 23. 21:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is 7-8 között fürdetem, nem is lehetne később, mert a gyerek már így is kidől a fáradtságtól. Télen korábban is simán elaludt, de most nyáron túl világos van és ez őt zavarhatja, mert hiába fáradt, világosban kukorékol. Szóval nyolc körül bealszik. 7,5 hós a lánykám
2009. máj. 23. 21:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem 19 hónapos a kisfiam,de hét és fél nyolc között fürdetem,nyolckor kakaó és alvás.Nem is bírja tovább,csak ha a déli alvása sokáig tart.Ne törődj anyósoddal,úgy csináld ahogy te jónak látod.
2009. máj. 23. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!