Miért csinálja ezt a babám? Dörzsöli a szemét, az orrát, a füléhez nyúl és tépi a haját.
Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 19:36
1/13 anonim válasza:
az enyém 4 és fél hónapos és ugyan ezt csinálja, de nem tudom miért
2/13 anonim válasza:
Az én kislányom akkor csinálja ezt, amikor álmos. (16 hónapos)
3/13 A kérdező kommentje:
Alvás után is ezt csinálta, szinte egész nap.
2012. jan. 6. 19:46
4/13 anonim válasza:
Álmos, fáradt, esetleg betegség miatt csinálja, vagy ha már van annyi idős, akkor egy kis hiszti jellegű nyűgösség lehet az oka. Vagy valami teljesen más...
5/13 anonim válasza:
Az én 20 hós fiam születésétől kezdve ezt csinálja ha álmos és már nagyon fáradt!
Ha alvás után is ezt csinálja akkor nem aludta ki magát!nem lehet hogy túl rövidet alszik??vagy valami zavarja alvás közben és nem tud mélyen aludni??,
6/13 anonim válasza:
az en kislanyom a parnakat szetszakitotta es az istenert se tudtam rajonni honnan szedi a PARNA VATTAKAT!!Es az orraba dugdosta es a fulebe es mindig megtalalja valahol oket.
7/13 anonim válasza:
Ja a valasz: Szerintem ez csak ilyen rossz szokasa,(mindenkinek van valami hobbija szerintem :) )mint az en lanyomnak ez a vatta tema csak az a kulonbseg hogy nekem ez veszelyes es nehez helyzetbe vagyok mert figyelnem kell mikor lep akcioba es talal valahol vattat...Ne aggodj szerintem.
8/13 alaszka válasza:
Az enyém amióta fogzik, azóta csinálja ezt gyakran. Nem jön a foga?? Szerintem viszket az ínyük, és nem tudja hogy vakarja meg.
9/13 anonim válasza:
Lányom ugyan ezt csinálja, ha fáradt, álmos. Van, hogy ébredés után is csinálja, kb fél óra, mire teljesen felébred.
10/13 anonim válasza:
Igen, vagy álmosság, vagy a foga is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!