Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S! Éjszaka bakakált a...

S. O. S! Éjszaka bakakált a kisfiam és reggelre véresre csípte a fenekét, mit csináljak vele, hogy gyorsabban gyógyuljon, azon kívül, hogy hagyom szellőzni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 08:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A Canesten gombára van, ennyi idő alatt biztos nem gombás még a bőre, csak felmarta a kaki, szerintem sudocremet próbálj, vagy neogranormmont, mert ezek hámosító krémek, és ne használj popsitörlőt, csak vizet, vagy kamillát

Amúgy nálunk is min. 3 hó mire bejutsz bőrgyógyászhoz, vagy elmehetsz a méregdrága magánrendelésre

2012. jan. 5. 12:10
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Lehet lepontozni, de akkor is a bőrgyógyász tud igazán segíteni. Az én lányom popsija is érzékeny. Ugyanígy jártunk, mikor bekakilt egy délutáni alváskor. Kentük bepanthennel, sudocreammel, canestennel, méhpempős krémmel, de nem javult. A bőrgyógyász felírt egy rázókeveréket, amitől 1 nap után rendbe jött. Előtte kínlódtunk 1,5 hetet. Szóval nem véletlenül írtam. Azt meg el nem tudom képzelni hogy egy sima bőrgyógyászati szakrendelésre heteket kelljen várni. Nálunk sem volt kellemes, mert 4 órát ültünk a váróban, de ezzel járt.
2012. jan. 5. 12:15
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem a doki a sima vízzel való lemosást ajánlotta, és írt fel valami gyógyszertári kencét, ilyenkor nálunk csak ez segít!!! Fogzásnál mi mindig így járunk sajnos:(:(
2012. jan. 5. 12:17
 14/17 anonim ***** válasza:

Kedves 12-es, szerencsés helyen laktok. Mi sürgősségi ellátásra is 1 hetet vártunk a full tetőtől talpig belobbant bőrű ekcémás gyerekemmel...

A mezei rendelés 3 hóanp körül van.

2012. jan. 5. 12:22
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha véresre csípte a fenekét,akkor először is le kell FERTŐTLENÍTENI,mivel az egy nyílt seb,amit a széklet és a vizelet -mivel gondolom továbbra is pelenka van rajta -továbbra is fertőz.Erre ajánlatos a mercurochrom nevű piros színű ecsetelő,biztosan ismered.Vattával v fültisztító pálcikával felhordod az érintett felületre,és hagyod h megszáradjon,majd bekened bóraxos popsikrémmel.Mindkét készítményt orvos írja fel receptre.

Házi praktikák ilyenkor már nem segítenek,legalábbis nekünk nem,és szerintem butaság mindenféle vény nélküli reklámozott krémmel kísérletezni.Ez a kombináció már órák múlva is látványos javulást,eredményt hoz.

2012. jan. 5. 12:50
 16/17 TKI Ibolya ***** válasza:
Én az azulanol krémet írtam.Velünk is megtörtént a kórházban ilyen mint veletek és a nővérkék csodájára jártak,hogy milyen gyorsan rendbe jött a popsija a babámnak.Canestennel nem kÍsérleteznék mert az még csípheti is.Egyébként nálunk mindig van itthon azulenol,mert sok mindenre jó pl.:égésre,seb gyógyításra sőt a nagy fiam begyulladt kukiját is ezzel kellett kenegetnem.Nekünk a gyerek orvos ajánlotta .
2012. jan. 5. 21:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Kedves 12-es elhiheted hogy nálunk is 3 hónapot kell várni a bőrgyógyászra, mert a helyi bőrgyógyászok (3 is van a városban) nem hajlandóak a kórházban rendelni, inkább nyitott mindegyik egy puccos magánrendelőt, a kórházba meg heti egy alkalommal jön egy doki, aki másik megyében lakik.
2012. jan. 5. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!