Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Etetőszéket, de milyet?

Etetőszéket, de milyet?

Figyelt kérdés

Etetőszék vásárlás előtt állunk.

Olyat szeretnék ami dönthető, magassága állítható és a tálca levehető, hogy később az asztalhoz lehessen tolni benne a kicsit!

Ára...hát 25 körül (inkább alatta)

Nektek milyen vált be, milyet vettetek?

Segítsetek légyszi,mert annyi féle/fajta van a neten, de nem tudom, hogy minőségben ár/érték arányban melyik lenne a legjobb?

2012. jan. 3. 22:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Most még nem felel meg a kritériumaidnak, de majd ha nagyobb lesz a babád, és nem lesz jelentősége, hogy dönthető legyen az etetőszék, és a babád saját maga is próbálkozik majd az evéssel önállóan, akkor Ikea műanyag etetőszék. Nagyon praktikus, mert könnyen szétszedhető, tárolható, takarítható. Én csak 8 hónapos kora óta használok etetőszéket, addig az ölemben ült és úgy etettem, de nekünk csak ez az egyféle etetőszékünk volt/van, és nagyon bevált. Ha nagyszülőkhöz megyünk, simán tudjuk vinni magunkkal a széket is, 3 mp szétszedni és összerakni, szóval tényleg praktikus.
2012. jan. 4. 08:35
 12/19 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk a rózsaszín van. Egy baja van, hogy hiába dönthető, az én lányom szinte eltűnt benne, elég nagy maga szék része. Most 17 hónapos, most már rendesen ül benne, nem tűnik hatalmasnak a szék, picinek a gyerek. Pont egy éve vettük. Sajnos a lakás kicsi, így pont azon gondolkodtam, hogy eladom, és veszek helyette egy olyan fa etetőt, amit az első linkelt. Egyébként a te kritériumodnak megfelel, dupla tálcás, levehető, dönthető stb. Le lehet ereszteni pihenőszékké stb...Ha újrakezdhetném, ilyet vennék:

[link]

2012. jan. 4. 09:14
 13/19 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ilyen van. Dönthető, magassága állítható és a tálca is levehető, sőt dupla tálcás. Nekünk tetszik, a kislányom is szeret benne ülni. Egy hátrányát tudok, hogy nem lehet kicsire összecsukni.

Én ezt nézegettem ami kicsire összecsukható:

[link]

Szerintem mindenképpen olyat vegyél, ami öt pontos biztonsági öves,mert a mi kislányunk most 9 hónapos, és a pihenőszéke csak három pontos biztonsági öves, és majdnem kimászik belőle, vagy kiesik.

2012. jan. 4. 09:42
 14/19 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ez van, (Hauck) ár-érték arányban szerintem a legjobbak között van, dönthető, állítható magasságú, levehető tálcás, hátsó kerekei vannak, jó masszív, lemosható a huzat, alul hatalmas tárolókosár, biztonsági öv.

18 ezer Ft.

Nekem egyedül a színével volt bajom, mert valami babásat szerettem volna de már ezzel is megbarátkoztam, csak a sok rózsaszín-kék-mintás stb. mellett kicsit komornak tűnt elsőre.

2012. jan. 4. 11:11
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van és nagyon szeretjük,3 fokozatba dönthető,levehető,dupla tálca,állítható magasság.Van több színben is ,mi ezt a rózsaszínt vettük.

[link]

2012. jan. 4. 11:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez az utolsó nekem nagyon tetszik :)
2012. jan. 4. 12:34
 17/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon-nagyon köszönöm a sok választ, tanácsot!

A linkeknek külön örültem!

Az utolsó szék nekem is nagyon tetszik :) ilyesmire gondoltam és ezt nem is találtam meg a neten!

A Hauck széket én is néztem és pont az a bajom vele, mint Neked, hogy a színe nagyon komor!

A 3. babámnak keresek széket, az első kettőnek at Ikea-s volt. Szerettük, de mivel most 3 gyereket kell szinte egyszerre etetnem (a nagyok is kicsik még) :)

ezért gondoltam a dönthető támlás székre, mert akkor a 2 kezem szinte felszabadul, tudok a másik kettőnek is tálalni stb... 2 falatka között.

Még egyszer köszönöm a sok választ!

Esetleg ha valakinek még van valami tuti ötlete, szivesen veszem!

Szép napot Mindenkinek!

2012. jan. 4. 13:26
 18/19 anonim ***** válasza:

Hauck-os vagyok.

Nekem is tetszik az a majdnem utolsó rózsaszín (Cotobaby azt hiszem), én is néztem csak élőben is szerettem volna látni, ezt meg úgy nézem hogy csak neten lehet megrendelni, de ez az én hülyeségem. Tényleg sokkal aranyosabb, babásabb. De én már megszoktam a miénket és meg is szerettem :-)

2012. jan. 4. 13:50
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van és nagyon szeretem: [link]

Nekem az tetszett benne a többihez képest, hogy a huzata nem az a "kemény" műanyag, amibe az ember nyáron szinte beleragad.

2012. jan. 4. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!