Ajánlanátok (ha tudtok) nyárra külföldi "bababarát"helyeket-szállásokat?
Szia!
ugyan még nem voltam itt de ha a férjem nem félne annyira egy 11 hónapossal utazni én ide mennék augusztusban igaz ez olyan hogy magunknak szervezzük, de ezen az oldalon én még sosem csalódtam:
Barcelonába kellene repülni Bécsből kb 35.00 Ft a felnőtt jegy oda vissza a szállás meg mostani euró árakon számolva is kb 14000Ft/fő/éjszaka (most átlagot számoltam a gyerekkel együtt. Igaz ez csak félpanzió. A reptéren kellene transfert keresni vagy autót bérelni, plusz a postánál pl kötni utasbiztosítást. Én így szoktam csinálni mert legtöbb utazási irodánál csak szombattól szombatig lehet foglalni így meg úgy foglalok és annyi napot ahogy nekem tetszik, meg amennyi pénzem van rá. Amúgy a repjegyek általában szerdától szerdáig a legolcsóbbak mindenhol. De ha utazási irodához ragaszkodsz akkor ez a szállás ha tetszik a Neckermannál is van itt lehet igényelni teljes ellátást is de az egyéni utak között van. Gyorsan számoltam egy 7 éjszakás főszezon all incusive utat ami repülő nélkül 300.000Ft hármótoknak a repcsi meg max. egy 100.000-as . Nem tudom hogy a 150e-be a gyereket is beleértetted e.
Ugyan nem írtam Horvátországot, de ott személyes tapasztalat alapján merek ajánlani egy álom jó gyerekbarát helyet, itt vannak luxusapartmanok és egyszerűbbek is mi az olcsóbbat választottuk de az is nagyon jó volt. Ezt is bookingon keresztül találtam de itt a honlapja.
Azért merem ajánlani mert nyaranta Horvátországba Bécsből repülővel is lehet menni pont Zadarnál van a szállás ahol van reptér. Nekünk nagyon de nagyon tetszett itt, homokos volt a tengerpart ami Horvátországban ritka.Ez mondjuk önellátó de lehetett kérni Fp-t is amihez volt egy elég bő választékú önkiszolgáló étterem
Van az oldalon több szállás is, de mi itt jártunk és nagyon jó élményekkel jöttünk haza.
trivago.hu/cala-d-or-31680/szallas/club-martha-s-38175
Itt 3 eve voltunk. Kicsit drágább kategória, de nagyon jó programok voltak a gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!