Ajánlanátok nekem jó külföldi filmeket?
Egyre inkább unom az amcsi filmeket, érdekelnének mások is, persze valami olyan lenne a legjobb amihez könnyen találni feliratot vagy videómegosztókon fent van magyarul/felirattal, az is jó ha angol a felirat.
Az Ameliet láttam, szóval azt kérlek ne írjátok...
Előre is köszönöm.
Hát, nem tudom, milyen műfajú filmek érdekelnek elsősorban?
Francia és angol filmeket ismerek, ezek nagyon jók.
Ha a vígjáték is érdekel, ismered pl. az Éretleneket?
Vagy a Házibulit? (Ez amolyan családi film, francia filmeknél ált. nehéz meghatározni. :))
Az angol filmeknél ajánlom figyelmedbe a DVD-n nagyon olcsón kapható BBC-sorozat klasszikusait.
A műfaj mindegy, az ország is amíg valamilyen angol vagy magyar felirat/szinkron van hozzá. És legyen tényleg jó.
A Házibulit láttam, és elég sok BBC filmet is, a másikra rá fogok keresni. Köszi szépen.
Én szeretem a francia filmeket és ezek általában magyarul is mennek ( nagyon sokból amerikai remake készült, de az eredetiek jobbak )
Szobatársat keresünk (vígjáték)
MR73(Krimi)
Anthony Zimmer(krimi)
Balhé(vígjáték)
36(krimi)
Senkinek egy szót se(krimi)
Bíbor folyók 1-2 (krimi)
Farkasok szövetsége(kosztümös-akció)
Szeretni bolondulásig (krimi)
Irreversible( dráma-nagyon durva!)
Francia filmek: [link]
Ezen kívül ajánlanám még a Hullám című német filmet. Nagyon jó és nagyon felkavaró!!
Klass (Az osztály) - észt (a legjobb film, amit valaha láttam)
(ehhez nem írok linket, mert mind tele van spoilerezve, de azért a történet röviden: egy srácot a suliban folyton piszkálnak, és egyszer egy oszt.társa megvédi, így őt is zaklatni kezdik, és a dolog eléggé elfajul...)
A Hullám - német
Egy jobb világ - dán
Ben X - belga-holland
Free Rainer - német
Edukators - német
A pillangó megrebbenti szárnyát - francia
Itt voltam - észt
Lilja 4-ever - svéd
Az utolsó pillanat - spanyol-angol
Őrültekháza - orosz
Hogy szeretsz? - dán
Könyörtelenek - svéd
Ádám almái - dán
Zöld hentesek - dán
Most hirtelen ennyi. :) Ha valamelyik megtetszik, és kell letöltő-link, akkor írj privit, szívesen küldök! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!