Volt már olyan hogy 1,5 -2 év körüli gyereketek szimulált volna valamit?
nem lehet, hogy elaludta a lábát?Azt írod, hogy mikor felkelt akkor fájlalta,de feltűnően hamar elmúlt.
Lehet, hogy tényleg fájt neki(elég rossz érzés mikor elalusszuk valamelyik testrészünk)aztán nem is merte mozgatni, mert lehet ilyet még nem is érzett, de mire a kapcsolóhoz rohant már nyilván elmúlt ez az érzés.
Csak azért gondoltam erre, mert ha nincs különösebb ok(pl anyás, bújni akart hozzád)akkor nem hinném, hogy csak úgy "poénból" szimulál.De ez csak egy tipp...
Az én fiam egyszer már fejfájást szimulált.:)De a 2,5 éves és bölcsis.
Épp egy emailt írtam ideállt a elém és fogta a fejét és mondta keservesen,hogy fáj a feje.Megkérdeztem,hogy ha odaülök veled a szőnyegre autózni akkor is fájni fog a fejed?...és azt válaszolt,hogy nem.Leültünk játszani és semmi baja nem volt.Én rögtön tudtam,hogy csak az volt a baj,hogy nem figyeltem rá 2 percig.
Akkor leírom a mi történetünket.
Kisfiam 28 hónapos.
Karácsony első napján egyszer csak a semmiből elkezdett sántítani. Nagyon ijesztő volt. Az ölemben ült, és utána nem bírt rendesen menni. Estére már odáig fajult a dolog, h el is esett a lábában. Nagyon ijesztő volt. Úgy voltunk vele h ha másnap is ezt csinálja, visszük az ügyeletre, de szerencsére azóta sem csinálta. Tuti nem szimulált. (Pár nappal később a picivel, aki 6 hónapos, a dr.néninknél voltunk, neki vírusa volt, be volt rekedve. elmeséltem h mi történt a naggyal, és azt mondta h valószínű rajta is a vírus ment át, az ő szervezete így reagált.)
Aztán most napok óta azt csinálja, h az apukájához kéreckedik fel. Mikor a férjem megkérdi tőle, h Kisfiam, miért vegyelek fel? Akkor mindig azt csinálja, h lehajol a lábfejéhez és elkezdi mondani, h Jajj, jajjj, jajjj!(Nem beszél még mondatokban, elmagyarázza így h mit akar) És közben huncutul vigyorog. Tehát akkor tuti csak szimulál, cipeltetni akarja magát.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!