Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vajon mi lehet ez a kiütés?

Vajon mi lehet ez a kiütés?

Figyelt kérdés
Kislányom 5 hónapos és második nap veszem észre, hogy a fürdetés megkezdése előtt, a púpja körül, a szeméremnél, valamint a derekán, egy sáv kiütés látható amit véresre vakar. A cicijénél is észleltem, a fülénél is halványan, a térdén egy db. van. Mindig fürdetés előtt jelentkezik intenzíven. A fülét napközben is piszkálja. Nem kapott új ételt, nem váltottam mosóport, és szerintem nem csípés. Kb. 1-2 mm-esek és valahol sávban van. Nem hiszem, hogy melegkiütés, mert nincs olyan meleg, ráadásul kezdettől fogva ilyen volt a klíma mégsem volt semmi gond.
2012. jan. 3. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Alergia bármikor bármitöl kialakulhat, nem csak új dologtól.

Anyám pl olyan dolgokra alergiás ami mindig is evett, most jött ki rajata.

Vidd el orvoshoz mert ha viszket akkor az már nem csak egy kezeljük otthon téma.

2012. jan. 3. 20:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze, holnap szándékoztam vele orvoshoz menni. Csak előtte meg akartam róla győződni, hogy nem-e én fújom fel túlságosan. Főleg, ha mint általában napközben nem látszik, akkor a doki komplett idiótának fog nézni, hogy mit beszélek!!!:(
2012. jan. 3. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Nekünk pelenkától volt,lehet hogy új fajtát használtok?Bár nekünk is úgy jött ki hogy használtuk már azt a pelust máskor is.Fogalmam sincs hogy mi hozta ki rajta.
2012. jan. 3. 20:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Milyen púpja van a kislányodnak?
2012. jan. 4. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!