Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Láz utána csak hőemelkedés és...

Krisztivan kérdése:

Láz utána csak hőemelkedés és legvégül kiütés?

Figyelt kérdés
Kinek a babájának voltak ezek a tünetei a 15 hós oltástól?Védőnőm azt mondta nem így szokott történni.A kiütései alatt már nem volt semmi baja,viszont nem látom hogy múlnának.Hétfő estére lett pöttyös.Köszi a segítséget:-))
2011. dec. 20. 22:22
 1/6 anonim ***** válasza:
milyen oltás volt ez? Hány nap telt el mikor lázas lett? a Skarlát pl így kezdődik először láz aztán kiütések, majd pár hét múlva foszlani kezd a tenyér és a talp. a nyelv pedig először fehér aztán vöröses málnaszerűen néz ki. Mellé gyakran társul valami más pl torokgyulladás. Én visszavinném a dokihoz mert a skarlátot pl antibiotikummal kezelik. de persze nem biztos hogy az.
2011. dec. 20. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk szintén ugyanez,hétvégén belázasodott,ma reggelre jöttek a kiütések(halványak és kevés van belőlük).

Nektek mennyi időre az oltás után jöttek a tünetek?

Az én kislányom enni sem akart ,pedig nem hsizem,hogy a torka miatt lett lázas,mert nem köhögött,éjszaka nyűgösebb is volt.

2011. dec. 20. 22:41
 3/6 A kérdező kommentje:
15 hós MMR oltás volt.Nincs semmi baja mellette azon kívűl hogy 4 kisőrlőt növeszt és extra nyűgös.Ha nem múlik a kiütés akkor csütörtökön viszem dokihoz.
2011. dec. 20. 22:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Nála a szúrás utáni 9-10 napon láz volt,utána 2 napig hőemelkedés és aztán jöttek a pöttyök.
2011. dec. 20. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekünk kb 9 nap múlva jött a láz ,most olvastam utánna a neten,még jó,hogy nem előbb,hogy miket írnak erről az oltásról :-O !!!

Vajon túl vagyunk a nehezén,jaj most megijedtem...

Nálunk extra-sírós volt több éjszaka is tőle.

2011. dec. 20. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:
pont a 10. napon lázasodott be és aznap jöttek a pöttyök is, még másnap hőemelkedés volt viszont a pöttyei 2 hét után tüntek el!
2011. dec. 21. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!