Adnátok így az orrcseppet? 4hónapos fiam a doki 0, 01% nasivint írt neki. nemtudtam elmenni patikába, de van itthon 0,25%-os.
Figyelt kérdés
férjem szerint öntsem ki a felét és tegyek bele sós orrspréjt, akkor megfelezem a hatómennyiséget.merjem?2012. jan. 3. 20:25
11/16 TKI Ibolya válasza:
Az lesz a baja hogy felmarja az orrát belül és mivel lefolyik a garatba azt is és az nagyon tud fájni.Lehet hogy 3 évesen nem lenne baja a 6 éveseknek való csepptől de ő még csak 4 hónapos,szerintem ne kísérletezz rajta.
12/16 anonim válasza:
Ha őszinte akarok lenni, nagyon nagyon nagy bajnak kell lennie ahhoz, hogy egyáltalán bármilyen orr cseppet belecsepegtessek a gyerekem orrába, nemhogy felmerüljön, hogy 25-szörös adagot adjak neki.
13/16 anonim válasza:
Én tuti nem adnám neki, nagyon veszélyes, egy ilyen picikének pláne!! Olvasd el, hogy miket okozhat ha pl. sokáig használod... Ez meg egy 25x, de ha felére hígítod is 12,5x adag.
14/16 anonim válasza:
Szia!Biztos hogy nem elírtad a 0.01-et?Mert nekem nasivin 0.1%-os van és 0.25%-os.Az egyik 1 éves korig,a másik 1 éves kortól.Ha felére hígítod nem lesz baja.Mert szerintem durva lenne a különbség ha így lenne ahogy írtad.
15/16 anonim válasza:
Szerintem elírtad,mert nekünk is Nasivin van,de az 0,1-es és ezt kell használni babáknál.
16/16 A kérdező kommentje:
valóban 0.1-es, de a doki írta el.egy papírra írta fel, mert ugye ez nem vényköteles, és ő írta a 0.01-et.amúgy most váltottam ki, már cseppentettem is neki.mindenkinek köszönöm
2012. jan. 4. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!