Adnátok így az orrcseppet? 4hónapos fiam a doki 0, 01% nasivint írt neki. nemtudtam elmenni patikába, de van itthon 0,25%-os.
Figyelt kérdés
férjem szerint öntsem ki a felét és tegyek bele sós orrspréjt, akkor megfelezem a hatómennyiséget.merjem?2012. jan. 3. 20:25
1/16 anonim válasza:
Én tuti nem adnám! Nem véletlen azt ajánlotta! Vegyél reggel 0,01%-osat. Jobbulást a kisfiatoknak!:)
2/16 anonim válasza:
Szerintem inkább holnap vegyél neki olyat amit a doki írt.Keverni én biztos hogy nem merném.
3/16 anonim válasza:
A sós orrsprével való keverés nem rossz, de ne felesbe hanem sokkal többe, mert felesbe csak 0,13 lesz az még mindig erös. nekünk müanyag ampullás sónk volt abba én a felnött orrspréböl 1 cseppet tennék bele.
4/16 anonim válasza:
Ha megfelezed sem ugyanaz! Ez a dózis sokkal erősebb, mint a fele!!!! 0.01 század!!!!
5/16 anonim válasza:
Előző vagyok. Mármint a fele is jóval erősebb!
6/16 A kérdező kommentje:
köszu, akkor ma még nem dugul ki az orra.de mégis mi lenne,ha így adnám neki?
2012. jan. 3. 20:48
7/16 anonim válasza:
Szerintem semmi ha csak 1x adod neki.Nekem is volt ilyen hogy olyan orrspray volt itthon ami 6 éven felülieknek volt.A lányom meg 3 éves volt,de nem tudott elaludni.Persze nem ugyanaz.De ha sima sósat használsz neki az nem jó?
8/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok van is itthon,az egyik 0-1 a másik 1-6éves kicsiknek van.
9/16 anonim válasza:
0,25-nek a fele nem 0,01. Csak sima matek - 0,25/2=0,125. Akárhonnan nézem a doki a gyereknek a fele hatóanyag-mennyiség egy tizenketted részét javasolta. Vagyis ha elfelezed a hatóanyag-mennyiséget, akkor pont 12-szer erősebb orrspray-d lesz, mint kellene:S
10/16 A kérdező kommentje:
péntek óta a sterimárral fújom neki, és nem jön ki.de akkor reggelig még kibírja.
köszi
2012. jan. 3. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!