Mikortól "kell" tudnia egyedül enni?
14 hónapos lesz a lányom, és pár ismerősöm elég furcsa szemet meresztett,amikor mondtam, nem nem pisil még bilibe és nem,nem eszik önállóan....
Nem tudom a bilizést,hogy gondolták,....no comment.
De a kanalas dolog,elbizonytalanodtam, gyümölcsöt ilyesmit szépen eszik kézzel, ügyesen csipget, kanállal ha van kedve akkor fogja és segítek neki, ha nincs én etetem.
16 hónapos a kislányom. Még NEM bilizik, már hogy is tenné?
Az evés, az aranyos. A kedvencem a leves elfogyasztása. Az egyik kezével marokra fogja a kanalat, majd a másik kezével elkezdi kiszedni a levesből a tésztát, répát stb...
Majd amikor ő úgy érzi, akkor eszik egyedül.
Én is csak ámulok-bamulok, mikor itt olvasom, hogy 12-14 hónapos gyerekek önállóan esznek.
Nos, az én lányomat nem érdekelte még ennyi idősen a kanalazás. Aztán egyik napról a másikra - kb. 19 hónaposan - egyedül akart enni. Nagyon hamar megtanult ügyesen, szépen enni. Nem vagytok elkésve!
A bilizéssel meg főleg nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!