Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tetszik Nektek ez a színű...

Tetszik Nektek ez a színű babakocsi?

Figyelt kérdés

[link]

(katt a képre és nagyban érdemes megnézni őket. )

Szeretem a színes dolgokat, de a babakocsival úgy vagyok, hogy mivel sokat használja az ember, fogdossa a gyerek, ne legyen kényes a színe.

Nekem nagyon meg teszett ez a fekete-mintás babakocsi, és kíváncsi vagyok más anyukák mit mondanak mind a színére, mind a típusára.

Mennyit ér meg szerintetek? Ti mennyit adnátok érte?

Véleményeket, tapasztalatokat várok.

21 hetes kismama, a baba valószínűleg kislány lesz. :)

2012. jan. 2. 19:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
20%
Bocsi, de szerintem is elég gyászos. És nyáron a fekete szívja a meleget. A súlyával szerintem nem lenne baj, attól függ családi vagy emeletes házban laktok. Nekünk közép kék színű van, ez szerintem nem kényes szín.
2012. jan. 2. 21:33
 12/22 anonim ***** válasza:
46%
Sem esztétikum, sem praktikum szempontjából nem lenne a választásom...és még csak nem is vagány feketében.
2012. jan. 2. 21:51
 13/22 anonim ***** válasza:
51%

Nekem a piros színű tetszik, nekem is lányom van.Viszont a kocsit magát nem javasolnám.Nekünk volt multifunkciós, 4 hónap után megszabadultam tőle.

Mert pl ha már nem használod a mózeskosarat, akkor azt el kell tenni, nekünk kevés volt a hely.Aztán csomószor otthon maradt az adapter a hordozóhoz, mikor kocsival mentünk valahová.

Egy babakocsi vásárlás sok mindentől függhet, pl, hogy milyenek az útviszonyok, van-e lift a társasházban vagy lépcsőzni kell és ha igen, van-e lent tároló stb.Millió dolog van amit szerintem figyelembe kell venni ilyenkor.

Én tehát nem javaslom ezt a típust, de persze ez csak tanács, lehet, hogy nektek pont ez kell:)

1 éves és 2 napos a lányom

2012. jan. 3. 13:46
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a fekete babakocsi klassz - nekünk nem olyan volt (kék aztán barnás-zöldes), de mindig irigykedve néztem egy fekete babakocsist. :) Mert nagyon jól nézett ki.

Ettől függetlenül bennem is felmerül, hogy nyáron nem-e lenne túl meleg mert ugye a fekete szívja magába a meleget, de mivel nem használtam nincs tapasztalatom.

Nekünk az első babakocsi graco volt, 17 kg csak a babakocsi + gyerek, viszont nagyon jó strapabíró volt, szerettem. És a mai napig visszasírom, imádtam vele bevásárolni.

2012. jan. 3. 14:01
 15/22 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, már egy ilyen kérdésre sem szabad válaszolni, mert lepontoznak. Csak egyszer látnám az arcát az illetőnek....csak egyszer!
2012. jan. 3. 14:19
 16/22 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a válaszokat...

Abban lehet valami, hogy kiszívhatja a nap és hogy szívja a meleget, meg az is igaz, hogy ha eszeget valamit benne a Kicsi, akkor nagyon meglátszódnak a picike morzsák is, bár azt szerintem mindenen látszik, bármilyen színű is legyen.

MOst arra jutottunk, hogy megnézünk egy másik típust, ami nagyon hasonló és abból van fekete-élénknarancs is, ami nagyon bejött! Vagy az, vagy a fekete-piros lesz a befutó, most úgy néz ki.

Amúgy van lift, de nem nagy és 1. emeleten lakunk.

Nem mennénk sokat tömegközlekedéssel, esetleg kocsival, de a kombi focusban elfér.

Várom a mtovábbi véleményeket, ötleteket. :)

2012. jan. 3. 15:00
 17/22 anonim ***** válasza:

Tegnapi 20.25-ös vagyok.

Nekem ez a fajta kocsi is tetszik. [link]

2012. jan. 3. 17:38
 18/22 A kérdező kommentje:
Igen, az a kunert nekem is tetszene, de sajnos nagyon nehéz az egész babakocsi, és nem írtak túl sok jót erről a márkáról. Az a baj, hogy nem nagyon tudunk mihez viszonyítani, csak a vélemények alapján tudunk dönteni és persze számít az ár, a kinézet, a méret és a variálhatósága.
2012. jan. 3. 18:18
 19/22 anonim ***** válasza:

17.38 vagyok

Nekünk is Kunertünk volt,csak VIP.Én imádtam.Mondhat bárki bármennyi rosszat róla szerintem nagyon jó babakocsi.Nekünk nem volt vele semmi gondunk.Lehet hogy nehéz de strapabíró,el is tettem a második babánknak.

2012. jan. 3. 18:25
 20/22 anonim ***** válasza:
Látom aki azt írta nem venne fekete kocsit azt szépen lepontozták!
2012. jan. 4. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!