Tényleg nem szabad a kiságyat úgy tenni a szobába, hogy a fej-láb az ajtó fele nézzen?
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 17:43
11/19 anonim válasza:
Én is értem... tehát az oldala legyen az ajtó felé... nálunk nem megoldható, mert hosszúkás a szoba és ha a szoba közepe felé lenne az ágy, igen nehéz lenne kikerülni. Az én fiam fejjel az ajtó felé van.
12/19 anonim válasza:
Nem szabad!!!!!!!!!!:)))És ezt ki mondja?
13/19 anonim válasza:
Bocsi de szerintem ez egy nagy hülyeség....
14/19 anonim válasza:
Babona. Ahogy már valaki írta előttem, arról szól, hogy a halottak a lábadnál fogva kihúznak az ajtón, azért nem szabad az ajtó felé lenni a lábnak. Apósom 62 éves, azt sem tudja, hogy mi a feng shui, de ez az egyetlen babonája, hogy nem alszik úgy, hogy a lába az ajtó felé van...
15/19 anonim válasza:
tessék itt van rajz is.
Amúgy meg kedves utolsó, honnan tudod, hogy az Apósod nem valami titkos feng shui szekta tagja?:DDD
16/19 anonim válasza:
Elsö vagyok.
most végig gondoltam, és se nálunk otthon (egyik ágysem), se anyukáméknál, se anyóséknál, se sok-sok barátunknál nincs az ágy keresztbe, mindenhol a láb vagy fej az ajtó irányában van.
17/19 anonim válasza:
Köszi a rajzot, most már értem. Akkor a mi ágyunk a lehető legrosszabb helyen van, de máshogy nem is tudom berakni, mert kb akkora az egész hálószoba, mint az ágy :) Lányomnak viszonylag jól van elhelyezve a kiságya :)
18/19 anonim válasza:
a csí (nem, nem a leves...) nem áramlik megfelelően, ha az ajtónak lábbal fekszik valaki.
:) én sem hiszek benne, csak érdekes.
19/19 anonim válasza:
szerintem meg a halottak akár a hajadnál fogva is kihúzhatnak az ajtón ha annyira akarnak....;)nem nagyon hiszek ebben,de mindenki abban hisz amiben akar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!