Tényleg nem szabad a kiságyat úgy tenni a szobába, hogy a fej-láb az ajtó fele nézzen?
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 17:43
1/19 anonim válasza:
? ezt nem értem.
nálunk nem is lett volna másképp lehetöség mert hosszúkás a szoba. amúgy mindig egyik irányba tettem le, majd mikor tudott fordulni a másikirányba ébredt, így most már fordítva teszem le.
3/19 anonim válasza:
Valamelyik mindenképpen az ajtó felé néz, kivéve ha az ajtóval szemben van az ágy, vagy tévedek?
4/19 A kérdező kommentje:
Hát,hogy vagy a feje,vagy a lába az ajtó fele legyen.Babonából nem szabad,úgy hallottam?!
2012. jan. 2. 17:54
5/19 anonim válasza:
nem csak a kiságyat. Egyetlen fajta ágyat sem, se gyereknek se felnőttnek. Feng shui.
6/19 anonim válasza:
a feng shuinak semmi köze a babonához.
7/19 Kerria válasza:
Én értem a kérdést, tehát az oldalának kéne az ajtó irányába lennie, viszont nem értem, ennek mi jelentősége...?
Az én babám lába az ajtó felé néz, így belátja az egész szobát, ha azon az oldalán fekszik, vagy ha háton fekszik. Ha hason van, akkor az ágya elejében lévő játékokat látja. Így változatosak a témák, nem unja el...szerintem
8/19 anonim válasza:
Valamikor régebben hallottam ezt a babonát, hogy az ágynak nem szabad lábbal az ajtó felé lenni, mert a halottakat lábbal viszik ki az ajtón, de az csak egy nagy hülyeség szerintem.
9/19 anonim válasza:
Huhh most akkor én ezt nagyon nem értem, jó lenne egy rajz hozzá :)
10/19 anonim válasza:
De a Feng Shui szerint miért nem szabad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!