6-7 hónapos babád étkezéséről kérdeznélek: ált. Hány órakor eszik és miket?
A kislányom 6 és fél hónapos.
Általában fél 8 körül ébred, 150 ml tápszer a reggeli. 11 körül eszik egy kis gyümölcsöt+90 ml tápszert. 14-15 között 150-190 gramm főzeléket, 17-18 között tejpépet, este 8-kor fürcsi, utána 150 ml tápszer a vacsi.
Utolsó vagyok, bocs elírtam. Anyatej, mennyiséget nem tudom.
6 és fél hónapos.
6 és fél hós kislány! :)
7-kor 190ml tápszer
9-kor 60g gyümi
11-kor 120-150 tápszer
15-kor főzelék 180g
17-kor Sinlac,vagy tápi
20-kor 190 tápszer
Most szeretném az uzsit kiváltani majd. És érdekes,hogy délután sűrűbben eszik,nem tudom miért...?
50-100 ml teát iszik naponta. Sajnos a vizet régebben elfogadta,most csak a teát.
Köszönöm!
Azért kérdeztem, mert most 2 napja nem akar enni, csak napi 4-szer. Eddig megvolt a napi 5 étkezés: tápi-gyümi-tápi-tejpép-tápi
Most csak 4-szer eszik: 8-tápi, 12- főzelék (mivel pont most kezdtük a húst, így a gyümi kimarad), 16-tápi*, 20-tápi
* ekkor nem tudom, mit adjak neki. Adjam ekkor a gyümit, vagy maradjon a tápi, hogy meglegyen a napi fél liter tejalapú?
Mondjuk ő 210-240ml tápit szokott enni...
Lehet olyan típus, hogy kevesebbszer többet eszik?
6.vagyok
Nálunk is ez volt. Későn ébredt,ezért max. 4x evett egy nap,és én is inkább tápszert adtam neki,hogy meglegyen az 5-6 dl tejalapú,hiszen abban biztos benne van minden,amire szüksége van. Ebédre kapott csak főzit, most kezdem majd az uzsi kiváltását is. Nem kapkodok,látom,h igényli a tápszert. Eddig bírta 4 óránként a tápszerrel,most próbálom hamarabb megkínálni, így ha elfogadta,kijött 5 étkezés,de minden napunk más! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!