Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor fordult át a babátok...

Mikor fordult át a babátok először?

Figyelt kérdés
És hogyan csinálta? Úgy értem mennyire volt aktív előtte és miket csinált. Milyen jelei voltak hogy végre meg fog történni? Az én babám még kicsi ehhez, csak kíváncsi vagyok mire számítsak.
2012. jan. 2. 17:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
6 hónaposan fordult hasra, utána nem sokkal hátra. Most 7 hós és gurul minden hova:-)
2012. jan. 2. 21:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Bocsi lemaradt, elötte is fordult már oldalra, de nem így. Elkezdte emelgetni a lábát egész magasra és úgy fordult oldalra és egyszercsak már hason is volt. A hátra fordulásnak nem volt előjele.
2012. jan. 2. 21:55
 13/15 anonim ***** válasza:
5 hónaposan hasról hátra. De már 4 hónapos kora óta mindig oldalra fordult. Párszor már sikerült hasról hátra is fordulni. Most 5 és fél hós. Egyébként korábban nálunk is volt olyan, hogy véletlenül átlendült hasról hátra. :)
2012. jan. 3. 09:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Bocsi, előző vagyok. Szóval hátról hasra akart lenni az 5 hónap. :)
2012. jan. 3. 09:01
 15/15 anonim ***** válasza:

A lányom elég későn, 7 hós körül kezdett oda-vissza forogni, husi baba volt, valószínűleg ezért.

A fiam 2 hónaposan véletlenül, 2,5 hótól tudatosan forgott hasról hátra (mivel csak hason tud aludni ezt éjszakánként néha elég szívás volt), 4 hós korától pedig hátról hasra forgott. Azóta is nagyon pörgős gyerkőc, mindig mozgásban van.

2012. jan. 3. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!