Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor fordult át a babátok...

Mikor fordult át a babátok először?

Figyelt kérdés
És hogyan csinálta? Úgy értem mennyire volt aktív előtte és miket csinált. Milyen jelei voltak hogy végre meg fog történni? Az én babám még kicsi ehhez, csak kíváncsi vagyok mire számítsak.
2012. jan. 2. 17:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
15%

nekem 18 hetesen,vagyis akkor éreztem elöször.

én kis pukkanászerűket éreztem,sztem akkor érezhettem h csuklik :)

2012. jan. 2. 17:25
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem terhességi magzatmozgásra gondolt a kérdező...
2012. jan. 2. 17:29
 3/15 anonim ***** válasza:
Bocsi, válaszolni nem tudok, mert a 2,5 hónapos kislányom még nem forog:-) De én is kiváncsi lennék a válaszokra:-)
2012. jan. 2. 17:30
 4/15 anonim ***** válasza:

4 hónapos és 1 hetes volt,reggel amikor felkeltem pont akkor fordult meg alvás közben!

Sok minden a kiságyban kezdődik! :)

2012. jan. 2. 17:34
 5/15 anonim ***** válasza:
3, 8 és 14 hetesen megfordult már vééletlenül, se igazából 4.5 hónaposan fordult úgy a hasáról a hátára, hogy már minden nap képes volt rá. Csak annyi jele volt, hogy előtte már egyszer-egyszer sikerült neki és többször kitette a fejét valamelyik oldalra. A másik iránynak már láthatóbb jele volt, mert előtte tanult meg az oldalára fordulni.
2012. jan. 2. 17:39
 6/15 A kérdező kommentje:
Lehet nem volt túl egyértelmű, de tényleg nem a magzatmozgásról kérdeztem! :)
2012. jan. 2. 17:46
 7/15 anonim ***** válasza:

1. lányom még nem volt 3 hónapos,amikor átfordult.

2. lányom kb 7,5 hónapos volt.

Nem emlékszem,hogy lett volna bármi előjele,egyszer csak megtörtént.

3. lányom- még várom,Ő nem soká 4 hónapos lesz,de még semmi ilyet nem csinál.

Üdv:3lányos

2012. jan. 2. 17:53
 8/15 anonim ***** válasza:
46%

az én kislaýnom mindent ßúgy csinált mint a tankönyvekben van. 4 hós +-1-2 nap.

a gyerekek többsége (átlagos gyerekek) 4 hósan fordulnak elöször háztról hasra. ezt úgy csinálják, hogy felhuzzák mind a két labukat és kidobják oldalra, majd átfordulnak. ha sokat huzogatja a lábát akkor már nem sokára ott lesz.

hasról hátra 5 hósan csinálják (természetesen a lányom 5ho +-1-2 nappal csinálta) .

azért tudom mikor mi, mert nyaki proléma miatt elkezdett laposodni a gyerekem feje így az ortopédus azonnal gyógytornára küldött, ahol vojta módszerrel arra ösztönözték hoyg minél elöbb forduljon. ez pedig olyan nyomások voltak ami lábhúzogatásra ösztönözte a gyereket.

de mint minden mozgás az elsö 1 évben nem izomzat fügöö, hanem agykapacitás függö. az mindig éretteb lesz és mikor eléri azt az érettségett akkor elkezdi huzogatni a lábát, aztán átfordul és így tovább.

2012. jan. 2. 17:54
 9/15 anonim ***** válasza:
28-án volt 3 hónapos és 29-én átfordult. Előtte kis izgága volt már gyakran annyira mozgott hogy mondtam neki te kis repülő mindjárt elrepülsz:) Oldalra szépen elfordult előtte is már kezdettől úgy is szeretett aludni. Most már seperc alatt hason van reklamál ha meg akarom fordítani, igaz még csak balra tud fordulni, és már tolja felfelé a popóját is.
2012. jan. 2. 18:11
 10/15 anonim ***** válasza:
5 hónaposan hasról hátra fordult, majdnem napra pontosan 3 hét múlva pedig vissza is. Most lassan 7 hónapos, és gurulva közlekedik minden hova.
2012. jan. 2. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!