Mikor fordult át a babátok először?
nekem 18 hetesen,vagyis akkor éreztem elöször.
én kis pukkanászerűket éreztem,sztem akkor érezhettem h csuklik :)
4 hónapos és 1 hetes volt,reggel amikor felkeltem pont akkor fordult meg alvás közben!
Sok minden a kiságyban kezdődik! :)
1. lányom még nem volt 3 hónapos,amikor átfordult.
2. lányom kb 7,5 hónapos volt.
Nem emlékszem,hogy lett volna bármi előjele,egyszer csak megtörtént.
3. lányom- még várom,Ő nem soká 4 hónapos lesz,de még semmi ilyet nem csinál.
Üdv:3lányos
az én kislaýnom mindent ßúgy csinált mint a tankönyvekben van. 4 hós +-1-2 nap.
a gyerekek többsége (átlagos gyerekek) 4 hósan fordulnak elöször háztról hasra. ezt úgy csinálják, hogy felhuzzák mind a két labukat és kidobják oldalra, majd átfordulnak. ha sokat huzogatja a lábát akkor már nem sokára ott lesz.
hasról hátra 5 hósan csinálják (természetesen a lányom 5ho +-1-2 nappal csinálta) .
azért tudom mikor mi, mert nyaki proléma miatt elkezdett laposodni a gyerekem feje így az ortopédus azonnal gyógytornára küldött, ahol vojta módszerrel arra ösztönözték hoyg minél elöbb forduljon. ez pedig olyan nyomások voltak ami lábhúzogatásra ösztönözte a gyereket.
de mint minden mozgás az elsö 1 évben nem izomzat fügöö, hanem agykapacitás függö. az mindig éretteb lesz és mikor eléri azt az érettségett akkor elkezdi huzogatni a lábát, aztán átfordul és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!