1 éves lányom nem hajlandó elfogadni a tápszert! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tobb márkát is kiprobáltunk már, de semmi. Probáltuk ízesíteni is, de akkor sem fogadta el. Járt valaki így? Megváltozik ez késobb?
Vagy egy honapja van ez így!
2012. jan. 2. 15:27
11/15 A kérdező kommentje:
Próbáltam pohárbol is adni neki, minden reggel bekeverek 100 ml-t, de az nagy szonak számit, ha 30-at megiszik egy héten 1x. így mindig kiontjuk.
2012. jan. 2. 15:53
12/15 A kérdező kommentje:
Igazad van kedves utolso, akkor inkább veszem a pépet.
2012. jan. 2. 15:54
13/15 anonim válasza:
1 év után már nem fontos a tápszer!
Helyette adj kakaót, cukros tejet!
Ne erőltesd a gyerekre a tápszert, ha nem akarja!
14/15 anonim válasza:
Nálunk is ez van 5 hós kora óta!!!ÉN TOTÁL KIAKADTAM!de már kicsit belenyugodtam,h sajna ez van..most telt el 1 hónap már így.reggelire megiszik olyan 50et és ennyi.hamar kap rá kb 20 percre tízórait.(gyümölcsöt)hamar bevezettem a babajoghurtot és este tejpép,amibe megy 3 kanál tápszer is.és tápszerrel higítom a dolgokat,nem a főzőlével.
15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat! Este megprobáltam a tejet adni, de ahogy meglátta a pohárban , azonnal elmenekult. Nem hajlando azt sem inni. Ez van!
2012. jan. 3. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!