Van a DM-nek HA (hypoallergén) tápszere?
Figyelt kérdés
Beba ha start pro receptet kaptunk a dokitól,mert ekcémás lett a tejalapútól és sok jót hallottam a dm-es tápszerekről(jó áruk van és jó a babáknak is)a bebáról meg azt hogy drága.
Bár holnap megyek kiváltani a receptet, HA-s tápszerről a dm-nél nem hallottam.
2012. jan. 1. 22:08
2/7 anonim válasza:
Nekem van egy doboz Milumil HA 2-es tápszerem (6hótól) és egy doboz Milumil HA pépem (vaníliás, 4 hótól). Nem tudom mennyi idős a babád, de ha pesti vagy és érdekel, olcsóbban eladnám, mint receptre. A tápszer 1500 Ft, a pép 1000 Ft. Mi már áttértünk a sima tápszerre, de ez még megmaradt.
3/7 anonim válasza:
HA tápszer csak gyógyszertárban van.
4/7 anonim válasza:
Utolsó! A dmben és Rossmannban is lehet kapni Hipp HA és Milumil Ha tápszert
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
A babám 3 hónapos lesz, még pici azokhoz amiket írtál,de nagyon köszi!
2012. jan. 2. 17:37
6/7 A kérdező kommentje:
És még azt szerettem volna kérdezni, hogy mikor lehet visszaállni a simára?Úgy értem "kísérletezik" az orvos vagy kicsapja megint vagy nem?Ez hogy volt nálatok?
2012. jan. 2. 17:40
7/7 anonim válasza:
Én 1 éves kor után próbálkoztam csak a sima tápszerrel, addig csakis HA-s tápszert adtam. Sokan elrontják azzal, hogy elég picikén elkezdik a sima tápszert (valószínűleg azért, mert olcsóbb), holott egy picit rizikós (pl. ekcéma).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!