Mikortól adhatok neki normál tápszert?
5 és fél hónapos a lányom és jelenleg még HA-s tápszert eszik.
Voltunk a gyerekorvosnál dec. elején és ott felírt neki 6+-os HA tápszert, mert úgy gondolta, hogy nem a foga miatt, hanem az éhség érzet miatt nyög, nyöszörög és sír fel, néha - néha ébred fel a lányunk. Ezzel szemben, hiába adjuk ezt, még mindig megvannak ezek a dolgok. Bár én alapból úgy mentem hozzá, hogy a foga miatt vannak gondok és, hogy nézze át a száját.
Mivel ideje korán neki kellett állnunk a hozzátáplálásnak (eü. okok), így elég sok mindennel 'megismerkedett' már (gyümölcs, zöldség).
Mikortól adhatok normál 6+-os tápszert neki?
Meddig fontos a HA tápszer?
Minden baba más, nem biztos, hogy a lányodon is ugyanazokat tapasztalnád, mint mások. Szerintem 1 éves korig ne hagyd el a HA tápszert,így nem lehet gond.
Ha az éhség miatt kel fel, akkor próbáld ki, hogy vacsorára adsz neki HA pépet (Milumil HA pép) és lefekvéskor még tápszert. Nálunk is voltak éhség gondok, de ez megoldotta.
Nem az éhség miatt kell fel, de ezt már fentebb leírtam, hanem a fogai miatt.
Azért írta fel a HA 6+-t, mert úgy gondolta a doki is, hogy ez az oka. Majd idővel kiderült, hogy baromira nem ... alapból nem is az 'éhség' miatt mentem el, hanem azért, hogy mondjon valamit a fogára.
Kapott tejpépet is. 5 alkalomól 5× köpött le, utálja. Ennyi. Nem erőltetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!