Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy viselkedik a babátok, ha...

Hogy viselkedik a babátok, ha jön a foga?

Figyelt kérdés
Nyűgös, hisztis? Fáradékony, vagy nem tud aludni? Étvágytalan? És mindezek mennyi ideig? Nálatok hogyan zajlik?
2012. jan. 1. 10:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia mi észre sem vettuk szinte.Csak nagyon nyálzott szegénykém.:)
2012. jan. 1. 10:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Nálunk is iszonyatos nyáladzás volt kb 1 hónapig, majd egyik este kicsit nyűgösebb volt, nehezebben aludt el és reggelre kint volt az első alsó kettő.
2012. jan. 1. 12:16
 3/11 anonim ***** válasza:

Amit leírtál az sorban mind. Egész nap nyűgös, hisztis. Pár napig nem alszik napközben akár 10-12 órán át aztán meg napokig folyton alszik, utána meg napokig látszik, hogy nagyon fáradt de nem tud elaludni csak sír. Éjszakákat régen átaludta,most van, hogy 5x kel fel egy éjszaka alatt és nagyon éberen, nyüszögve alszik egész nap.

Nem étvágytalan de folyton sír szopizás közben és tömködi a kezét a szájába egész nap. Kenem az ínyét naponta 3x Dentinox géllel, hogy el tudjon aludni de nem mindig hat...

2012. jan. 1. 12:34
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekünk nagyon aktuális, 6 hónapos és pár napja kezdődött egy megfázással, ami átment fogzásba.

Amit leírtál nálunk minden, szinte ebben a sorrendben :-) Nyűgös, hisztis, semmi nem jó, sehogy nem jó, játék 2 percig érdekli, begyűri a szájába, ha épp jól harap rá akkor akár 5 percig is elvan vele, ha nem, akkor már dobja is messzire hangos sírással. Mindig sír. Ha valaki ránéz akkor is. Néha felzokog. Anyás lett nagyon. Csak ölben jó. Elalszik, de a kiságyban 20 perc után ébred (ezt nem tudom, hogy a fogzásnak vagy a nátha miatt a bedugult orrnak lehet köszönni)az ölemben akár 2 órát is alszik. NEM ESZIK! Engem ez készít ki a legjobban. Egyáltalán nem eszik kanalas ételt, ha igen akkor max 5 kanálnyit, csak a tápszer, de abból is kevesebb a megszokottnál. Néha 5 órán keresztül nem kér enni, néha 2 és fél óra múlva ordít mint akit nyúznak, olyan éhes, de ekkor is csak keveset eszik. Az éjjeleket már átalussza (kopkopkop)de pár napja még ébredt enni, pedig 2 hetesen már átaludta az éjjeleket.

Alapjában véve átváltozik. Az eddig nyugis, csendes, jó alvó-evő gyerekből lesz egy ideges, ingerült, étvágytalan bőgőmasina. Én azt mondom, hogy na ehhez kell idegrendszer...részemről.

2012. jan. 1. 13:44
 5/11 anonim ***** válasza:
A fiammal szépen átvészeltük a fogzást, összesen 2 éjszaka volt, amikor apával felváltva ringathattuk, és kenegettem az inyjét, mert sírdogált. De van baba, amelyiknél inkább napközben sírósabb, és igen, nyűgösebb, inkább nem tud aludni, nyálzik stb. Illetve mindent a szájába vesz, ami kemény, rágható. Ezért jó a műanyag rágóka pl.
2012. jan. 1. 13:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok: Dentinox, dologél. Nurofenhez még nem folyamodtam.

Nlatok is ez a helyzet, fogzik? :-)

-pip-

2012. jan. 1. 13:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti voltam...valaki "közbeírt" ,bocs:-)

-pip-

2012. jan. 1. 13:46
 8/11 anonim ***** válasza:

És hihetetlen, hogy azt lehet hallani, hogy van akinek reggelre kibujt a fogacskája, és a szülők semmit nem vettek belőle észre:-) Máááááázilsták:-)

-pip-

2012. jan. 1. 13:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen, nálunk is fogzás van.. 14 hónapos, 12 foga van, abból az egyik rágófognak csak a két hegye. Az eddigi fogaknál voltak éjjeli ébredések, de nappal csak max. egy napig volt gond. Viszont most.. 4 napja nem bírok vele. Kifordult magából. Tiszta hiszti, pedig ez rá egyáltalán nem jellemző. Nagyon hamar kiborul a bili. Nem akar kanalas kaját enni. Két és fél napig hőemelkedése is volt. Most már csak azt nem tudom, hogy melyik fog a "ludas", mert nem tudok belenézni a szájába.
2012. jan. 1. 16:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Sokat hisztizett, folyt a nyála és állandóan izzadt (máskor is ilyen nálunk a hőmérséklet és így van öltöztetve, de akkor nem izzadt).
2012. jan. 1. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!