Mi a véleményetek a baba-mama barát kórházról? Mik a tapasztalataitok?
Én a Péterfyben szültem. A párom jött reggel-este 30-50 percekre. Végig bent volt a szülésnél, ő kapta meg a babát aztán cicire tették és ott maradtak segíteni. Utána nem emlékszem pontosan, de elég jól kialudtam magam, mire hozták újra enni. Először megmutatta a csecsemős nővér a pelenkázást, majd a szoptatásban segített. Elment, de pár perc múlva visszajött és utána is 20-30 percenként.
Aztán a következő műszak nem volt ilyen kedves. Nagyon véreztem, ennek ellenére nem voltak hajlandók bevenni a babát, amíg lezuhanyzok! Mert hogy otthon is meg kell majd oldani, meg hogy azalatt a 2 perc alatt (!!!) semmi baja nem lesz.... Emiatt én is panaszt tettem.
De az össztapasztalatom pozitív. Kevés tejem volt, kapott a baba langyos vizet. Mondták, tegyem sokszor cicire, de ha később sem nő a mennyiség, kap tápszert. 3. nap keveset evett, akkor beültem a nővérszobába szoptatni, mindig volt ott valaki (kb 2 óra volt), kedvesek voltak és segítettek.
Látogatók jöhettek, DE ennek is volt hátránya: vagy 3x előfordult, hogy valaki kopogás nélkül bejött, körbenézett majd "ez nem ő" felkiáltással távozott. Először pont akkor, amikor épp véres lábbal araszoltam a zuhanyzó felé.....
István kh-ban szültek, programozott császáral. Nagyon örülök, hogy így volt, a baba 2400-al született máshol ilyenkor tápszert kap itt pár korty női tejet kapott míg nem indult be a tejem amiben segítettek.
Mikor kértem vigyáztak is a babára, bár én csak 1x igényeltem.
Az orvosokkal is maximálisan meg voltam elégedve.
Császár 13 órakor volt és éjjel 1-2 körül kaptam meg a babám addig inkubátorban melegedett, de 1x csak nagyon sírt ezért elhozták és amíg nem jöttünk haza egy hangja nem volt.
Ha újra szülnék ismét oda mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!