Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan Anyuka rajtam...

Van itt olyan Anyuka rajtam kívül, aki szomorkodik, hogy vége van ennek az évnek?

Figyelt kérdés

Olyan szép volt ...

Kerekedett a pocakom, élvezhettem a kismamaságot, "kivirultam", mint anyuka ... Annyi csodálatos dolog történt, a baba mocorgásától kezdve az ultrahangos "találkozásokon" keresztül a CTG vizsgálatokig. A boldog várakozás, a készülődés, az izgalom, a szülés ...

Megszületett a várva - várt Kisfiam, akit imádok.

Életem legszebb éve volt, és most szomorú vagyok, hogy mindjárt vége ...

Lehet, hogy nem is vagyok normális :-(

Azért boldog Új Évet Mindenkinek!

2011. dec. 31. 23:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nagyon szép év volt. Februárban megszületett a kislányom. Olyan jó volt látni, ahogy fejlődik, napról napra okosabb. A karácsonyt is élvezte, hiszen 10 hónapos volt. Tetszettek neki a díszek, a fa, az ajándékok.

De: én úgy gondolom, a következő évünk még szebb lesz. Betölti az 1 évet, utána rohamosan fejlődik majd szellemileg, egyre okosabb lesz, sokkal több mindent lehet vele csinálni. Nyáron már mehetünk kirándulni, állatkertbe, strandra, játszótérre. Én nagyon várom már! :D

2012. jan. 1. 10:47
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, hogy megosztotta velünk az érzéseit! Jó tudni, hogy másokban is hasonló érzéseket váltott ki a 2011-es Év búcsúztatása.

Kedves 9. Válaszoló, Veled is maximálisan együttérzek, én is imádtam terhes lenni és most irigykedve és sóvárogva nézek minden pocakos kismamát :-) És bár reménykedem, hogy megadatik még, hogy újra átélhetem a babavárás csodáját, de tudom, hogy amikor előbb-utóbb leállunk a "projekttel", bele leszek betegedve, hogy nem lehetek többet kismama ... Na, de ezen egyelőre ne agyaljunk, a lényeg, hogy számomra ez volt a Legszebb Év, hiszen meghozta nekem az olyannyira áhított Kicsi Fiamat, aki pont tegnap volt 9 hónapos. Tavaly ilyenkor azon ábrándoztam, hogy végre eljött a Mi Évünk ... Persze, hogy kicsit búslakodom, hogy vége ... De remélem, és kívánom Mindenkinek, hogy legyen még része akár több hasonlóan felejthetetlen évben is!

(Jövő ilyenkor újra felteszem a kérdést :-)

BUÉK! :-)

2012. jan. 1. 10:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Én nagyon vártam, hogy vége legyen.:( Az előző szilveszter éjszakán ha tudtam volna, mi vár ránk...Március 29 helyett január 10-én született a fiam, azt a napot az ellenségemnek sem kívánom. Az utána következő rettegéssel teli napokat, heteket szintén. Valentin nap lett, mire először megérinthettem a kisfiamat...10 hét kórház, műtét után hozhattuk haza, és akkor jött a java folyamatos légzéskimaradásokkal, pánikkal...

De most már jól van, csodálatos, mosolygós, egészséges örökmozgó, és lassan elfelejtem, hogy a halál torkából jöttünk vissza 2011-ben...

Boldogabb új évet!:)

2012. jan. 1. 14:30
 14/15 A kérdező kommentje:

Utolsó, akkor Nektek nem volt könnyű :-( Ilyesmit persze nem irigylek senkitől ... De azért, mégiscsak 2011-ben született meg a Te Kisfiad is! (Amúgy én március 28-ra voltam kiírva ...)

Könnyebb évet Nektek és jó egészséget a Picidnek!

2012. jan. 1. 15:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Köszönöm, aranyos vagy! Igazad van, a lényeg, hogy itt szuszog a kis lurkó, minden szenvedés megérte!:)

Sok boldogságot Nektek is!

2012. jan. 1. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!