Ezzel nem zavaraodik össze, és nem szokik vissza az éjszakai keléshez/evéshez?
14 hónapos lesz a lányom, egy hónapja abbahagytuk a cicizést,és szépen alszik éjszaka.
Most viszont pár napja felkel fél6 körül,ekkor megkapja a tejcsit és alszik tovább 8-ig.
Normális esetben fél9től regggel 8-ig alszik ébredés nélkül.
Jön a foga,és napközben kevesebbet eszik,gondolom ezért is ébred reggel hamarabb.
De nem ártok, ha ilyenkor emgissza a tejet,ugye????
hát ha csak a foga miatt kel, mert éhes(amúgy ez normális, ha nem eszik eleget nap közben)akkor szerintem nem baj.
Én 14 hónapos fiamnak is jön a foga, én még szoptatom éjjel, de tudom, hogy nem megszokásból ébred.Mert mikor jobb éjszakája van, akkor alszik hajnal 4-5-6 ig, ha rosszabb, akkor már 1kor ébred, nyűgös egész éjjel, és már 6körül nem is alszik vissza.Ez volt a múltkori fogaknál is, aztán kijött, volt 1-2 hét mikor újra átaludta az éjszakát, aztán azóta megint éjszakázunk.Ő sem eszik nap közben sokat mostanában.
Szóval ha látod rajta, hogy tényleg a foga a ludas, akkor nem gond, hiszen mikor elmúlik a fájdalom, eszik nap közben rendesen, aludni fog megint 8ig.
Jaaj bár az én fiam aludna 8ig:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!