Nagyon "gáz", ha 21 hónaposan még cumizik? Leginkább elalváshoz kell neki, vagy ha nagyon szenved a foga miatt. (De akkkor inkább rágja, forgatja a szájában). El kellene már venni tőle?
Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 23:05
1/6 anonim válasza:
Miért lenne? Még nincs 2 éves sem. Elvenni egyébként sem szabad, mert ez olyan mint egy függőség. Közös megállapodással le lehet tenni, de ha más nem mire oviba megy leteszi.
2/6 alaszka válasza:
Nem gáz. Az enyém 2 évesen a bölcsiben hagyta el, mert ott cikinek találta. :) Aztán még egy fél évig kb. kérte este elalváskor. Egy napon mondtam hogy a cicának nagyon kellene a cumija, erre ő kihajította az ajtón...még pár napig kereste, aztán nem. Elvenni nem szabad, csak ha beleegyezik. Nálunk még az oviban is vannak cumisok, nem szólnak érte az óvónők, kiscsoportban még elmegy...
3/6 A kérdező kommentje:
Természetesen az elvételt nem úgy értem...
2011. dec. 30. 23:53
4/6 anonim válasza:
èn 6 èves koromig cumiztam. Na az már tulzàs volt :)
5/6 anonim válasza:
Dehogy gáz. Az én fiam 3,5 éves koráig cumizott. Majd elvitte a nyuszi és onnantól nem kellett neki. De erőszakkal én sosem vettem el tőle, mivel cumival nyugtatta magát és aludni is csak cumival tudott.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. dec. 31. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!