Milyen gyakorlatokkal fejleszthetnem a babamat, hogy sikeruljon neki hatrol hasra fordulni?
Figyelt kérdés
elmult 5 honapos, nagyon aktiv, mozgekony baba. 3 honapos koratol a hasarol atfordul a hatara, de vissza azota sem. tudom, h meg nem vagyunk elkesve, de szeretnek segiteni neki, mert amugy is igenyli, h egyfolytaban vele foglakozzak, igy legalabb fejleszto gyakorlatokat csinalnank es minden kellene neki, csak igy kapalozik a hatan mint egy kicsi bogar. probaltam mar a kozelebe tenni jatekot, de addig nyujtozik amig eleri kezzel, vagy sir. elore is koszi2009. máj. 21. 14:55
1/4 anonim válasza:
szia! én az ujjamat nyújtottam a fiamnak és ha megmarkolta húztam, így hasra tudott fordulni kapaszkodva. 2 hét múlva önállóan is megcsinálta.
ja és ha ilyen segítséggel árfordult, mindig szétpuszilgattam jutalomból :) tök jól mulattunk.
2/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy neked kéne bármit is csinálni, majd megfordul, mikor megérett rá. Hova sietsz? Az állandó foglalkoztatással pedig vigyázz, pont ezen az oldalon volt egy panaszos, akinek képtelen egyedül eljátszani az egyéves kisgyereke, mert folyton szórakoztatták kívülről.
3/4 anonim válasza:
Tegyél egy hosszában összehajtott törölközőt a kis dereka alá. Tedd rá hanyatt a babát, majd kezdt el óvatosan a törölközővel az ellentétes irányba fordulásra ösztönözni. Csak nagyon kicsiket lökjél rajta, had erőlködjön. Aztán ha sikerült, hadd, hogy a kezeit magától húzza elő. zután mehet a vissza fordulás, majd a másik oldalra is csináljátok. Jó tornát!
4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat!jo otleteknek tunnek, kiprobaljuk!
szerintem jobb ha foglakozom a kicsivel, mintha sirna. persze nem allandoan, elvan o is rovidebb ideig magaban jatszva, csak azt akartam mondani, hogy nem az a bekesen nezelodo tipus.
2009. máj. 21. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!