Mivel adjam a csirkemellet 7 hós babámnak? Csak az édeset szereti, az ízetlen répa-krumpi-csirkemell trutyit nem eszi.
Ti mivel adjátok a csirkemellet? Először még megette, de mostanra már a gyümölcspépeket szereti, ami édes. A banánt, almát, körtét imádja, babakekszet is szereti.
De a répa-fehérrépa-sütőtök-krumpli-csirkemell főzeléket nem eszi meg.
Próbáltam cukknivel is a krumplit, de azt sem, mert ugye nem teszek bele sót, és ízetlen.
Próbáltam petrezselyemmel ízt adni neki, de úgy sem ízlik neki.
Vagy tegyem bele a édes gyümölcspépbe a csirlemellet? De az úgy elég undi? Mi sem ennénk meg.
Valami tanácsot tudtok adni?
persze h adhatod gyümölccsel,én a bolti kaják cimkéit néztem,onnan vettem ötleteket..
amugy felnőtteknek való receptek is vannak amit husos gyümölcsösek:narancsos kacsa,almás csirkemell...csak máshogy néz ki....nem kell undoritonak tartani ezeket,mindenkinek más jön be,lehet babád is felnőtt korában a pikánsabb ízvilágot fogja kedvelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!