Milyen időközönként cserélitek babátok alvós ruháját?
Figyelt kérdés
Én úgy gondoltam, hogy 3naponta adok majd rá másik pizsit, ha nem történik baleset. Ez így jó elgondolás? Vagy aludhat több ideig is abban a pizsiben? Ti hogy csináljátok?
Első babám lesz és kissé tapasztalatlan vagyok minden téren:)
2011. dec. 29. 17:23
21/24 anonim válasza:
Minden este új rugit adok rá!
1 éves
22/24 anonim válasza:
Bodyban és rugiban alszik a 9 hós kislányom. A bodyt minden nap cserélem de a rugit 2 este hordja.
23/24 anonim válasza:
Minden este tiszta bodyt és/vagy rugit /pizsit kap. 18 hónapos.
De én a lepedőjét, hálózsákját is naponta cseréltem kb 1 éves koráig, azt hittem azt is kell ilyen gyakran cserélni:D De aztán vki szólt amikor " panaszkodtam" :D:D
24/24 anonim válasza:
Minden este fürdetés után új alvósszerkó és minden reggel 10kor peluscserénél új aznapi ruci. Amit még vagy 2x-3x az aznapi kajcsi vagy egyéb dologk miatt összekoszoljuk. Születése óta. Én sem gondoltam még, hogy használtan adjam rá. Én sem veszem ki a szennyesből és húzom magamra vissza a tegnapi hálóingemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!