Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen időközönként cserélitek...

Milyen időközönként cserélitek babátok alvós ruháját?

Figyelt kérdés

Én úgy gondoltam, hogy 3naponta adok majd rá másik pizsit, ha nem történik baleset. Ez így jó elgondolás? Vagy aludhat több ideig is abban a pizsiben? Ti hogy csináljátok?

Első babám lesz és kissé tapasztalatlan vagyok minden téren:)

2011. dec. 29. 17:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 naponta cserélem a pizsit, de alatta a bodyt minden nap. Nyáron csak body volt,azt ugyanúgy minden nap.
2011. dec. 29. 18:07
 12/24 anonim ***** válasza:
Én minden nap újat adok rá.
2011. dec. 29. 18:14
 13/24 anonim ***** válasza:
Általában 2-3 naponta cserélem. Rövid ujjú body-ba és rugiba alszik.
2011. dec. 29. 18:19
 14/24 anonim ***** válasza:

Épp az imént válaszoltam egy későbbi kérdésre a napi fürdéssel kapcsolatban.

Ott pont ezt írtam, hogy én naponta cserélem a pizsamáját, ugyanúgy mint a napi öltözéket is. Van elég mindenből, akkor miért ne lenne finom tiszta illatú és érzetű a lányom?!

2011. dec. 29. 18:23
 15/24 anonim ***** válasza:
Ha semmi gond nem történik az alvós rugival-bodyval, akkor kb. 3 nap. Amíg nagyon pici volt, és másnap nap közben nem adtam Rá másik ruhát, akkor természetesen este, fürdés után mindig tisztát adtam.
2011. dec. 29. 18:26
 16/24 anonim ***** válasza:
3 naponta adok újat
2011. dec. 29. 18:28
 17/24 anonim ***** válasza:
Naponta cserélem még a háromévesemnek is. Ennek az az oka, hogy nálunk reggel még pizsamában kakaózás van, tuti, hogy minimum lecsöpögteti... De ha véletlenül nem, akkor is rutinból megy a szennyesbe. Általában azért van ok a mosásra. :-)
2011. dec. 29. 20:24
 18/24 anonim válasza:
Az én fiam 1 éves és minden este tisztát adok rá, mert olyan erős pisi szagú, hogy átveszi a ruha ezt a szagot. De sokszor még éjszaka is át kell öltöztetnem, mert kifolyik a pelenkából a pisi. Úgyhogy én 2x adok rá tisztát.
2011. dec. 30. 10:44
 19/24 anonim ***** válasza:
Amig kisebb volt,sokat bukott akkor naponta csereltuk vagy amikor koszos lett.6honapos koratol 2-3napig van rajta ha nem eszi le.Nem azert mert nincs eleg valto pizsije de igy is halal paras a lakasunk hat meg ha minden nap mosnek.Ettol fuggetlenul furdik minden nap.
2011. dec. 30. 11:04
 20/24 anonim ***** válasza:
Minden nap másik pizsamát kap a 4,5 hós kislányom. Nem is gondoltam arra, hogy több napig ugyanabba aludjon.
2012. jan. 12. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!