Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak nekem furcsa, vagy ez...

Csak nekem furcsa, vagy ez így természetes? Van, aki még így csinálja?

Figyelt kérdés

Egy ismerős anyuka természetes módon szoptatja pár hónapos csecsemőjét, ez így nagyon rendben van. Csakhogy van még két nagyobb gyerek, és a 3 évest is ugyanúgy szoptatja. Oké, hogy van aki szeret sokáig szoptatni, de ez nekem nagyon nem tetszett, valahogy úgy érzem, az a tej a pici babáé, nem a nagyé. Persze, nem szóltam egy szót se, az ő dolguk, nekem mindegy, de megrázó élmény volt.

Mit gondoltok erről? (a szoptatás témakörbe ki se mertem írni...)

2011. dec. 29. 14:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
33%
Egyébként nem értem tényleg, hogy miért nem mentél ki a szobából, ha zavart.
2011. dec. 30. 07:38
 22/23 A kérdező kommentje:

Mert a saját lakásomban nem megyek ki a szobából, és nem ZAVART, hanem megdöbbentett. De köszi, hogy meg akarjátok mondani, hogy nekem mit kellene, kellett volna tennem, amikor nem ez a kérdés. :)

Vicces, egyikőtök se csinálja, de azért szerintetek ez így természetes. És én vagyok álszent... :) Nektek is B.Ú.É.K.!

2011. dec. 30. 15:47
 23/23 A kérdező kommentje:
És mielőtt azért estek nekem, hogy miért nem írtam a helyszínről: mert részletkérdés. Ugyanígy előfordulhatott volna a játszótéren, vagy az áruházban is, vagy náluk. Pont annyi jelentősége van a téma szempontjából, mint hogy miért nem mentem ki, vagy szóltam neki. Neki teljesen természetes volt a helyzet, ugyanezt csinálná bárhol. Nekem nem volt az.
2011. dec. 30. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!