Max mennyit lehet egyszerre egy 6,5hónapos körüli baba a fürdővízben, ha velünk fürdik?
Figyelt kérdés
Nagyon bezavarna,ha napközben pancsizna velem/apjával?2009. máj. 20. 20:33
1/2 anonim válasza:
mármint fürdőkádban? hát, lehet, hogy kicsit belekeveredne, főleg ha eddig mindig fix esti időpont volt a fürdetés. Én inkább nem tenném.
2/2 anonim válasza:
Én is kérdeztem egyszer, olyan 20 perces válaszokat kaptam. Lányom addig szokott fürödni a kiskádban, amíg én közben lezuhanyozom a nagykádban.
Napközben sosem fürdetem, mert a fürdés este van, utána vacsi, és alvás. Ha nappal fürdetem, megzavarodik...
Ha a meleg miatt akarod locsiztatni, inkább zuhanyoztasd le kicsit, de a sok víz sem jó a bőrének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!