Milyen idős korában ülhet már autósülésben?
Figyelt kérdés
Most tíz hónapos, 9,5 kg, két hónapja ül stabilan. Ritkán járunk autóval, csak most tűnt fel, hogy már alig fér el benne. :) Viszont jót alszik még a hordozóban. Nálatok hogy van?2011. dec. 28. 14:50
1/4 anonim válasza:
5,5 hósan már autósülésben ült (0-18asba). Kinőtte addigra hosszra a hordozót. Mivel dönthető volt, így nem volt gond, hogy nem ült még.
2/4 anonim válasza:
ha ül stabilan, akkor már űlhet autós ülésben is. A 0-9 kg-os hordozó után már a 9-18 kg-os autós ülések következnek. A te babád súlyra is megvan már hozzá.
(Persze vannak hosszútávra tervezett ülések, pl. 0-18 vagy 9-36 kg, el kell dönteni, milyet akartok használni)
3/4 anonim válasza:
1. vagyok. Vagy 0-18, vagy 9-18-ast vegyél egyenlőre. A 9-25 vagy 9-36 még neki nem jó. Kicsi hozzá. Kisfiam a 0-18ast 22 hónapos korára nőtte ki, szintén hosszra. Akkor kapott egy 9-36-ost. Ez már addig jó lesz, amíg kell neki valami a feneke alá:-)
4/4 anonim válasza:
még mindég első vagyok. De még a 9-36-osnak van saját biztonsági öve, ami kivehető később. Mert ezeknek van olyan fajtája is, ami az autó övével használható csak. De arra a 2 éves fiamat kicsinek találtam még, hiába magas gyerkőc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!