Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen idős korában ülhet már...

Milyen idős korában ülhet már autósülésben?

Figyelt kérdés
Most tíz hónapos, 9,5 kg, két hónapja ül stabilan. Ritkán járunk autóval, csak most tűnt fel, hogy már alig fér el benne. :) Viszont jót alszik még a hordozóban. Nálatok hogy van?
2011. dec. 28. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
5,5 hósan már autósülésben ült (0-18asba). Kinőtte addigra hosszra a hordozót. Mivel dönthető volt, így nem volt gond, hogy nem ült még.
2011. dec. 28. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:

ha ül stabilan, akkor már űlhet autós ülésben is. A 0-9 kg-os hordozó után már a 9-18 kg-os autós ülések következnek. A te babád súlyra is megvan már hozzá.

(Persze vannak hosszútávra tervezett ülések, pl. 0-18 vagy 9-36 kg, el kell dönteni, milyet akartok használni)

2011. dec. 28. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Vagy 0-18, vagy 9-18-ast vegyél egyenlőre. A 9-25 vagy 9-36 még neki nem jó. Kicsi hozzá. Kisfiam a 0-18ast 22 hónapos korára nőtte ki, szintén hosszra. Akkor kapott egy 9-36-ost. Ez már addig jó lesz, amíg kell neki valami a feneke alá:-)
2011. dec. 28. 19:46
 4/4 anonim ***** válasza:
még mindég első vagyok. De még a 9-36-osnak van saját biztonsági öve, ami kivehető később. Mert ezeknek van olyan fajtája is, ami az autó övével használható csak. De arra a 2 éves fiamat kicsinek találtam még, hiába magas gyerkőc.
2011. dec. 28. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!