Az Áron nevet hogyan lehet becézni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 18:45
3/16 anonim válasza:
Roni..?
Egyebkent tenyleg azon nevek egyike, amiket nem lehet becezni, es az elso valaszolohoz hasonloan en is az ilyen neveket reszesitem elonyben.
4/16 anonim válasza:
nekem volt egy Áron nevű haverom, a családi nevét becéztük. Egyébként nem baj, hogy nem lehet becézni, ez a név szép.
5/16 anonim válasza:
Hát, ha muszáj esetleg: Áronka, Roni. De szerintem mindenki becézi a gyermekét, nem kell, hogy mindenképpen a neve legyen az, pl. Angyalkám, Manó, stb. :) Mindenre lehet kitalálni valamit.
6/16 anonim válasza:
Áronci, ismerősömet így becézik:)))
7/16 anonim válasza:
Én már hallottam így becézni: Árkó.
8/16 anonim válasza:
Az én (kis)fiam is Áron.Amíg kicsi volt-már 17 éves-addig anyám Ároncinak hívta.Aztán a suliban Roni,Ári lett belőle.Én a nevét nem becézem,inkább becenevet adtam neki.
9/16 anonim válasza:
Az én fél éves kisfiam is Áron. Mi nem becézzük pont így jó h nem lehet becézni. A mamáknak rokonoknak Áronka ennyi!
10/16 anonim válasza:
Ácsi
szerintem ez aranyos.a Roni nekem inkább lányos-a Veronika miatt.de nagyon szép név.csak a vezeték ne kis,v nagy legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!