Hogyan lehet becézni az Aida nevet?
Figyelt kérdés
Beleszerelmesedtem ebbe a névbe, de gondban vagyok a becézéssel és mindenki ezzel nyaggat, gondoltam Ti majd tudtok segíteni! Előre is köszi!2010. júl. 1. 10:04
2/9 anonim válasza:
Szerintem ezt nem szabad becézni :-)Ez így jó.
3/9 anonim válasza:
Barátnőmék lányát hívják így, ők nem sokszor becézik, inkább az Aidát használják.
Anyukája szokta becézni, meg pár barát: Adus, Adi, Ada
Szerintem nem igazán becézhető név, akkor a legszebb ha rendesen használják.
4/9 anonim válasza:
Gyönyörű név,rövid és nem nagyon lehet becézni,ha lányom lesz,tuti valami hasonlót szeretnék adni neki!De az Ada az jó becézésként!
7/9 anonim válasza:
az en lanyom Léda. szerintem hasonlo egyszeru es szep nevek es egyaltalan nem szukseges a becezese, sot. mi nagyon ritkan becezzuk. a Lédi tiltott becenev, ki nem allhatjuk, neha mondjuk neki kis Leda vagy Ledacska. ennyi. sajat maganak mondja Éda, Zéda.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igazából nekünk is becézés nélkül tetszik jobban az Aida név, csak anyukám nyaggat,hogy nem lehet becézni.Ezt szeretném az orra alá dugni:)
2010. júl. 6. 11:40
9/9 anonim válasza:
Ada, Adi, de nem becézve a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!