Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sedativ Pc homeos bogyorol mi...

Sedativ Pc homeos bogyorol mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés
Van aki hasznelta kisbabajanak es bevalt?
2011. dec. 28. 09:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én saját magamnak vettem, de még nem mertem kipróbálni, mert szoptatok és az van ráírva, hogy nem végeztek még erre irányuló kutatásokat. Viszont, ha babáknak is szokták adni akkor nem lehet gond belőle, nem?
2011. dec. 28. 10:27
 2/13 anonim válasza:
Szia!Én használtam a babámnál,de nem sok változás van.Egy teljes dobozzal beszedtünk és annyi változott,hogy nem kel 5-10percenként,de éjjel ugyan abban az időpontban keservesen felsír és csak úgy nyugszik meg ha felveszem.Nálatok mi a baj?
2011. dec. 28. 10:43
 3/13 A kérdező kommentje:

Nalunk az a baj hogy orankent ebred a babam es csak cicin nyugszik meg, de nem mindig eszik, csak cuppogtat parat es alszik tovabb, es neha eleg nehez ellopni tole a cicit. Ezert gondoltam kiprobalom, hatha nem ebred olyan surun.

Koszi a valaszokat. Meg erdekel mas velemeny is.

2011. dec. 28. 11:11
 4/13 anonim ***** válasza:

Majdnem elfogyott 2 doboz mire használt!!!! Fél éven keresztül fél óránként kelt! Este 1 szem, reggel ébredés után egy szem 10 ml vízben feloldva kapta. Azóta is örülök hogy ez volt az utolsó dolog amit bevetettem de rendeződött az alvás! Nem szabad feladni! Adjátok!

Sok más anya is szedte szoptatósként, ne félj bevenni! De ha akarod kérdezz rá a védőnőnél.

2011. dec. 28. 11:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Köszi, akkor kipróbálom, hátha én is könnyebben visszaalszom éjszaka, meg ő sem alszik nyugtalanul. Már amennyi átmegy a tejbe.
2011. dec. 28. 12:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Nálunk most van kipróbálás alatt, most fog elfogyni az első dobozzal. Eddig sok változást nem tapasztalok (nálunk is az a gond, hogy gyakran kel éjjel, és csak cicivel alszik tovább, 9 hónapos), épp kezdtem elkeseredni, hogy nem használ, de ezek szerint akkor még van remény :-)
2011. dec. 28. 13:01
 7/13 anonim ***** válasza:
Van remény csak ne adjátok fel! :) De minden más körülményt meg kell vizsgálni: nem túl meleg a szoba, neki nincs -e melege vagy fázik, esetleg hasra kell tenni, cumi kell neki, rossz helyen van a kiságy, túl sötét a szoba vagy épp az éjjeli fény zavarja stb. Én mindent kipróbáltam, végül kitartóan adtam a Sedatif-et, azóta 10-től reggel 6-ig alszik és akkor eszik és alszik még egy jó órát! Max egyszer kelt csakfel ha nem találja a cumit! Kitartás!!!
2011. dec. 28. 19:58
 8/13 anonim ***** válasza:

Utolsó, köszönjük szépen!

Ha átmentél hasonlón, tudod, milyen sokat jelentenek a szavaid :-)

Kitartunk és bízunk :-)

2011. dec. 29. 11:47
 9/13 A kérdező kommentje:
Ezek szerint erdemes nem feladni egy doboz utan.Akkor probalkozunk. Valaki tudja mennyibe kerul az ara?
2011. dec. 29. 15:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, 900 Ft körül van.
2011. dec. 29. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!