Miért ide írnak a 2-3 éves gyerekek anyukái?
Sokszor olvasom: "25 hónapos fiam..." stb.
Azt hiszitek, hogy a kisgyereketek még baba?
Lehet, hogy a babák témakörben több nekik hasznos választ kapnak. Azonkívül vannak itt kisbabás, DE többgyerekes anyukák is, akik lehet, hogy a babák témakörbe járnak többet, és tudnak kompetens választ adni annak az anyukának, akinek 2-3 éves a gyermeke.
Én pl hiába érint a szoptatás témakör is, csak ezeket a kérdéseket olvasom, nem a "gyermekvállalás, nevelés" kérdéseit.
Karácsony táján furcsa, hogy ennyi frusztráció van az emberekben, tényleg sokkal több provokáló kérdés van itt az elmúlt napokban. A kérdésed megfogalmazása, stílusa kicsit durva, mert ezer oka lehet annak, hogy miért ide írnak. Nem kellene ebbe belekötni, főleg, hogy az ember javarészt segítségért fordul ide. Másrészt viszont örülök, hogy neked ez a legnagyobb megválaszolatlan kérdés az életedben. :-D
Kellemes ünnepeket!
Köszönöm a válaszokat!
Nyilván nem ez a legnagyobb problémám, de régóta érdekelt ez a kérdés. Főleg, ha olyat látok, hogy 25 hónaposnak fogalmazzák a 2 éves gyereket.
De lehet, hogy én is ilyen leszek :)
Elnézést, akinek a lelkét megbántottam ezzel a provokatívnak tűnő kérdésemmel. Igen, lehetett volna gyengébben is fogalmaznom.
Boldog új évet kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!