A gyerekek akkor is szokták rázni a kezüket, ha nem autisták?
Figyelt kérdés
Az én kislányom időnként rázogatja a kezeit, főleg hisztikor, vagy ha valamit meg akar értetni, de ezn kívül is szokta. Ezen kívül más furcsa dolgot nem fedezetm fel a viselkedésében. Általában kiegyensúlyozott, és nagyon barátságos főleg a nőkkel, és a gyerekekkel. Elvittem egy ismerős fejlesztő pedagógushoz is, aki szerint nem valószínű, hogy autista lenne, mert nagyon könnyen teremt kapcsolatot. 1,5 éves2011. dec. 14. 08:20
1/6 anonim válasza:
Ha egy pedagógusnak nem hiszel, akkor egy "sima mezei" anyukának fogsz?
2/6 A kérdező kommentje:
Csak tapasztalatokat szeretnék, hogy más gyereke is csinál-e ilyet
2011. dec. 14. 09:16
3/6 anonim válasza:
Az én fiam is csinálja, még mindig pedig már 9 éves.Én már sok helyre elvittem de mindenhol azt mondják hogy nem autista mert nagyon barátságos.
4/6 A kérdező kommentje:
És gondolom más baja sincs a kisfiadnak, ugye? Pár órája kérdeztem meg erről egy gyermekpszichológust, aki látatlanban azt mondta, hogy ez a fokozott ingeréhség miatt van. Igaza lehet, mert a kislányom nagyon aktív gyerek, mindig csinálnia kell valamit, ez pedig akkor jön elő, ha semmi nincs a kezében, és mondjuk nézi a TV-t.
2011. dec. 14. 12:24
5/6 anonim válasza:
Az én fiam is leggyakrabban tv nézés közben csinálja vagy ha figyel valamit pl.hogy játszanak a többiek.Sajnos van baj a kis fejecskéjével,pár évvel le van maradva a kortársaitól,ez csak óvodás korában úgy kb 4-5 évesen derült ki,addig csak az volt a baj hogy nem beszélt csak baba nyelven.
6/6 anonim válasza:
Ez kimaradt,nekem is azt mondták addig a nevelési tanácsadóban hogy csak rossz szokás és így vezeti le az ingert ami őt éri,és hogy majd leszokik róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!