Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyibe kerül a nem HA-s...

Mennyibe kerül a nem HA-s tápszer?

Figyelt kérdés
Mikortól lehet a babáknak ezeket adni?Ezeket is fel lehet íratni receptre?
2009. máj. 20. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát az én fiam a BEBA1-et kapta, nem HA-s, születése óta. Rá is van írva, hogy születéstől kezdve. A mi dokink nem híve az ok nélkül HA-s tápszer adásának, nálunk pedig nem volt rá ok, ezért azonnal ezt írta fel (amúgy meg tudta szerintem, hogy a drágábbat nem tudnám kifizetni), nem is volt vele semmi baj, 6 hónapos koráig ezt ette a fiam. Ez receptre jelenleg kb. 600 forint.

Mondjuk hozzátenném, hogy eleinte csak pótlásnak kellett, 3 hónapos kortól kapta minden étkezéskor a tápszert.

2009. máj. 20. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi BEBA AR/HA edtünk egy éves korig jár,addig irja fel a doki. Most BEBA 2 vaniliásat kap 2000 ft.a Rossmanban és mindegyik BEBE ennyibe kerül ma néztem.Amugy 2200 forint.A sima 2-es 1890 a DM-ben.A 2-es tápszert álltalában 6 hónapostol, a 3-mast 8 hónapostol.De az 1-es is 3 éves kórig eheti,csak az drága recept nélkül.A BEBE 1-es csak gyogyszertárban kapható. A 2-3 ast nem kell feliratni.
2009. máj. 20. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:
milupa milumil ha1 1900ft,receptre,születéstől adható
2009. máj. 20. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

itt megnézheted hogy milyenek vannak, ha egyre rákattintasz, akkor látni fogod a receptre felírt tápi árát is.

2009. máj. 20. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!