11 honapos fiam nathas lett, hasznalok orrsprayt, lerakodhat neki, kene valami orrszivot is hasznalnom, ha igen akkor milyet ajanlotok?
Első vagyok.Ortutay csapra szerelhető orrszívó,gyógyszertárban kapható.Külső-és belsőmenetes csapokra egyaránt felszerelhető.
Nem nehéz a fürdőben orrot szívni,én így szoktam.Ölbe veszem a gyereket,amelyik kezemmel szívom az orrát,azt a kezét a hónom alá csapom hogy ne hadonásszon,a lábammal lefogom az ő lábát(mintha keresztbe tenném a lábam),a másik kezét a másik karommal fogom,miközben a gyereket magát a mellkasánál átfogom.Így még a szabad kezemmel az egyik orrlyukát be is tudom fogni,így hatékonyabb a vákuum a másik orrnál.Leírva bonyolult csak.Én nagyon szeretem.A nagyobbik gyerkőcöm megijed a porszívótól,mármint h az orrának is köze lesz hozzá,így szereztük be a csapost anno hajnalok hajnalán.De megérte,nagyon szeretem,sztem barátibb.
Porszívós vagyok:-)
Igen, ezt így ahogy leírtad elsimerem:-) Ügyes vagy, én sehogy sem tudtam megoldani a csapos szívóval, pedig még csak 6 hónapos, de szó szerint kiugrik a kezemből. A porszívósnál, meg lefektetem és lefogom (szegény, majd kiszakad a szivem olyankor)
Sajnos valaki lenyúlta a csapos szívót, de lehet, hogy megérné vennem egy másikat, hátha azóta ügyesebb lettem:-)
Mindenképpen szerezz be sürgősen valamilyet mert ha nem szívód akkor lerakódhat illetve átterjedhet a fülére és annak komolyabb következményei lesznek!meg hát gondolj bele neked is kellemetlen lenne ha nemtudnád kifújni és egész nap ott állna,pangana a váladék!A legjobb szerintem a porszívós(bár én ezt a csposat nem ismerem)és leggyorsabban sztem patikából tudsz beszerezni!
Off:eddig még nem volt náthás a fiad??nem volt még szívóra szükségetek??Én már terhesen megvettem ne akkor kelljen szaladgálni érte!!
Jobbulást a kisfiadnak!
Kicsit nekem is brutálnak tűnik a porszívós..pláne így a 6. napon...szegény úgy ordí mintha nyúznánk. Pont azt beszéltem a férjemmel, hogy szerencse az,h nem panelban lakunk, mert tuti feljelentenének, azt hihetnék, hogy öljük a fiút. A Te gyermeked nem ordít közben? Itt a csapos: Csapra szerelhető orrszívó
Itt a szívóhatást a vízcsapból kifolyó víz által keltett légáramlás biztosítja. Előnye hogy alaposan tudunk vele orrot tisztítani, szívóereje szabályozható a vízcsap megnyitásával. Üvegből készül, így vigyázni kell a használatakor.
Az olivás kialakítású orrszívó véget válasszuk, mert az kevésbé sérülékeny így a tiltakozó gyermek orrát sem sérthetjük meg vele. Nagyon könnyű tisztán tartani, a hangja nem zavarja a gyermeket. Hátránya a helyhez kötöttség és az, hogy nem igazán víztakarékos eszköz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!